lördag, april 25, 2009

Lördag 25/4-09

Välkommen till ytterligare en ny och mer personlig design på min blogg. jag gillar o pilla och nu känner jag mig nöjd. har tagit mig hela kvällen... puh!

Ja så ikväll vet ni vad jag har gjort.
Pelle hade sovmorgon i morse så väckte inte honom förrän vid elva, därefter åkte vi till huset, fixade i trädgården så vi kan klippa gräset imorgon, jag spacklade och målade lite inne i huset, men var bara smådetaljer. Men barnrummet är i stort sett klart för tapetsering nu, behöver bara slipa över spacklet och sätta nån sorts reparerings remsa som jag inte fattar hur den fäster. Men det borde gå o fixa på en kvart. Så hoppas mamma och Lasse dyker upp imorgon, har inte hört mer om det. Men dem kommer väl troligen till lunch som dem brukar.

Sen kom pappa ut till huset o förstörde vår tidsplan, emn visade honom runt o så iaf, han gillade framgångarna tror jag.
Sen skyndade vi oss iväg till kalaset som vi vart 20min sena till... blev tårta o lek i lekparken vilket jag tror både ungar o föräldrar uppskattade :) Emma var som ett barn o lekte mer än ungarna :P

O så åkte vi hem, ungarna var trötta så det blev välling o sedan sängen. Vi la dem tillsammans o läste bok o sjöng sånger, såndär ovärderlig familjetid ihop, underbart! Kärlek!
Sen lagade jag o pelle middag åt oss själva, myste innan han försvann ner till kontoret o jag började röja här plus ordna upp bloggen.


En bild på den svarta fondväggen och våra silvriga tapeter, kommer mer när allt är klart :)
Här kommer länk tiull hur det såg ut innan http://nlie.bilddagboken.se/p/show.html?id=354061058&directlink=1

Hög tid för sängen, får skriva ett mer djupare inlägg nån annan gång, kanske :D

2 kommentarer:

katta sa...

Jätte snyggt!

sandra sa...

assnyggt!!