fredag, april 17, 2009

en bra dag med ny motivation!

Idag har jag varit duktig, idag igen ;)
Har på senaste tappat motivationen ang att gå ner i vikt o äta rätt osv, men imorse halkade jag på hälso sidorna på aftonbladet där det stod en massa om folk som gått ner si o så mkt i vikt osv och det var otroligt peppande så tog mig träningskläderna o startade wii:n. Tränade visserligen bara 30min men svett blev jag, doock inte så anfådd osv, konditionen är mkt bättre. Kände av vaderna efter 15min jogging, men dem behöver ju tränas. vägde in mig och hade varken gått upp eller ner vilket kändes skönt. Trodde faktiskt jag skulle ha gått upp nåt kg men icke :) SKönt att man kan vara lite onyttig o slapp i perioder o ändå hålla kvar vikten. Men är ju lite skillnad i levnadsstil jämför med förr trots att jag tycker att jag varit inyttig på sista tiden... äter inte i närheten så mkt godis o lädk dom jag gjorde förut fastän den senaste veckan det har varit lite väl mkt skräpmat.
Trots motivationen så ska jag unna mig lite godis ikväll då vi ska mysa framför en film, har inte ätit godis på länge. Imorn börjar allvaret igen. Har en plan på att se till att få tränat direkt på morgonen då man ananrs bara slappar i soffan, det är då man har tiden över. Annars är det fullspäckat med huset,barnen och hushållet.

Efter träningen idag så begav vi oss iväg, Pelle o Aslex gick på babysim och jag o Jamie gick till simhallen för o möta Emma o Felicia. Vi badade först i mellanbassängen, Jamie var en sugpropp som vanligt. Så efter ett tag gick vi till lilla plaskdammen som har massa leksaker och barnen hade superkul men Felicia blev lite upphetsad så vi gick tillbaka till mellan bassängen där det är okej att skvätta vatten osv. Lånade med mig ett par leksaker till Jamie o helt plötsligt glömde Jamie bort o vara rädd större delen av tiden. Så i fortsättningen får vi ta med oss leksaker till badet :)

Efter badet for vi till huset, grillade korv och grejade. Jag målade alla 4 fönstrena en strykning. Insåg att dem kommer behöva 4 strykningar o inte 3, jag som hade trott att fönsterna uppe skulle bli klara idag... lite tungt men tjaa man vill ju ha det ordentligt gjort. Hämtade även delarna av tapeterna, alltså dem som kommit in. Var rätt dyra tapeter vi valde... men det är ju nåt vi ska titta på varje dag så det får det vara värt. Tydligen ända limmet som biter på dem tapeterna kan man inte sätta över andra tapeter så nu måste vi riva ner ända in till väggen.... så himla drygt! Men även det vill man ju ha rätt gjort så det är bara o bita i det sura äpplet och riva alla tapeter, blää!
Vi satte även upp staketet en länga till så nu är det bara en länga kvar. skönt!

Nu blir det majskolvar och godis :)

Inga kommentarer: