torsdag, april 30, 2009

inget blir som man tänkt sig

Haha precis som vanligt så överskattade jag oss, fast dels eftersom Pelle sa att han skulle jobba idag på förmiddagen. Men så blev det inte :D Tobbe skulle lägga nytt tak i badrummet så vi fick köpa grejer till det och sedan stanna o hjälpa honom. Blev inte gjort något annat för våran del. Tiden rann iväg och så var det dax att hämta Jamie. Sen efter det Jobbade Pelle en sväng och jag har grejat. Packat en låda och ett par kassar med grejer. Lådorna börjar ta slut nu, bara en kvar och den tänkte jag spara till resterande porslin i köket. Känns vikrigast att porslinet får en ny o bra låda. Så får ner på stan o ragga bananlådor snart igen.

Tog en paus här i skrivandet, kl är nu 22.oo och jag har hunnit med att ta en lite längre promenad med Nalle och Alex. Alex satt upp i vagnen och pratade och var så lycklig :) Man blir så glad över o se sina barn växa och utvecklas. Underbart att han sitter upp så bra nu och att han har börjat tjattra, så himla söt liten prins!
Jamie hade haft väldigt roligt hos Carl o vicky medans dem bytte däck på bilen, skönt.
Sen blev det kinamat till middag kl åtta, allt är upponervänt här... O sen duschade jag båda barnen så dem var inte i säng för halv tio. Men Alex har preci somnat nu.
Jag hade tänkt o sova jag också. Är helt slut, kram på er!

Inga kommentarer: