måndag, april 27, 2009

Ikea

Puh att man aldrig lär sig!... Ja att man aldrig lär sig att det är hopplöst att gå på ikea med barn, speciellt med Jamie! gnällig.com... suck!
MEN, vi har fått köpt mkt bra och ha. Pelle var på sånt där skönt humör, var med på att handla för en gångs skull. Men anatar att det är eftersom vi lånat pengar enbart för o inreda huset, så då kan man juu kosta på sig grejer också. Blir lila tema i sovrummet, för o bryta av lite not det svarta o silvriga. Köpte lila överkast och en lila lampa o ha in fönstret. Hittade även en väldigt fin lila matta men valde o avvakta tills vi möblerat rummet så vi vet om den behövs. Köpte 2 skinn som vi ska ha brevis sängen iaf. Sen har vi lila silkiga gardiner som ska upp i sovrummet, tror det kommer bli så himla fint! Kan knappt bärga mig tills vi får flytta in!
Sen köpte vi grejer till badrummet, blev en kommod med handfat till, takbelysning och toasits som matchar kommoden. Skulle ha varit en matchande hylla också men vi insåg att den inte skulle gå in i bilen så den får vänta. Inte heller blev det kakel för Pelle tyckte inte vi behövde släpet... bilen var full av ikea prylar så... han får åka en vända till till gbg i veckan :D
Sen blev det även en ihopfällbar barnstol som kommer bli Alex tills Jamie är redo o ge upp sin stol för den lite vuxnare barnstol... Och så även ett ihopfällbart skötbord, mest för att det var snyggt men även för att det är lätt o plocka undan om man tex får gäster inte vill ha det ivägen... vet inte riktigt var det hamnar ännu heller. Tror det blir lite tight i badrummet...
Sen blev det lite köksprylar, kastrull, stekspade, konservöppnare, sil, litermått osvosv... Dags o byta ut lite av våra gamla Ikea grejer :D Visst hade vi köpt kvalitetsgrejer så hade vi haft kvar dem till vi är 50, men hur kul är det?! Nä roligt med lite variation tycker jag!

Är så himla glad över huset och jag tror verkligen det kommer bli så satans fint. Är överväldigande för mig att äga något o få göra om precis så som jag själv vill, aldrig varit med om det innan. Visst hos föräldrarna fick man ju bestämma själv, iaf till en viss gräns. Men nu är det bara jag, förutom Pelle då, som drar gränserna och bestämmer hur det ska bli. Och just att vi gör om så mkt på en gång, sätter våran prägel, känns nästan som att bygga nytt. Kliar i mina fingrar, vill så gärna fixa lekrummet och vardagsrummet också, men innser ju att det inte går just nu. Men dem är inte alls ofräscha, när lastbieln kom med köksdelarna så frågade budmannen om vi redan hade renoverat vardagsrummet, han tyckte alltså det såg helt nygjort ut :) Men fönstrena är bruna, och det tycker jag är vedervärdigt! Men ska ta tag i det när vi flyttat in. Nu får vi fokucera på det som vi redan påbörjat. Imorn ska jag måla element, huuua... rolla en dörr och sedan förhoppningsvis hinna med taket inne i pokerrummet. Jamie ska till dagis o Pelle tar med Alex till kontoret så jag har tid på mig :)vill så gärna måla pokerrummet men vet att elementen o dörren har prio ett så dem rummen kan bli klara. Men har ett par veckor på mig att få målat pokerrummet så blir nog bra iaf.

Nej nog svammlat för den här gången, klockan har hunnit bli 22.40 o jag måste ju sova.
Natti natt på lilla Nattis, Natta, Nlie :)

1 kommentar:

sandra sa...

låter som ni kommer få superfint sovrum!!! Kul med friheten att kunan välja vad man vill :D då kan man j se till att allt matchar fårn början också :)
hopaps vi ses på msn nån gång ;) kram