onsdag, april 08, 2009

onsdag


Alex gillade att bada, inte alls samma skräck som Jamie hade i början. Han hade bara en tendens att doppa ansiktet i magläge men hade inget direkt emot att få vatten i ansiktet :) Idag har vi också varit på babysim med våran riktiga grupp, igår gick vi med andra gruppen bara för att ta igen den gången vi missat. Dessvärre var gruppen igår mycket trevligare, men men, inte mycket att göra. Huvudsaken är att Alex gillade det :)
Idag så har Jamie även åkt på feber, kände på mig det imorse men tog tempen o den visade inget så han fick gå till dagis. Men sen ringde dem vid halv tolv och sa att han inte orkade mer så Pelle hämtade honom. Nu verkar han dock må bättre.
Bilen vas bagage gick i baklås igår funkade helt spontant idag så måste ha varit nåt glapp eller nåt... lite irriterande dock... hoppas den inte spontan låser sig när man har nalle i buren för då blir det ju liite svårare o få ut honom. Fast det finns öppning i andra änden av buren också så skulle gå.

På eftermiddagen idag packade vi barnen i bilen o åkte ut en sväng till huset. Var tvungna o mäta i trädgården för o beräkna staket och stolpar. Vi har heltäckande häck nästan överallt men på vssa bitar behöver vi sätta lite nät för att hindra barn o hund att spring igenom häcken och på andra bitar behöver vi riktigt staket för där finns ingen häck alls.
Vi åkte även en snabbis till göfab för o kolla om dem hade träpålar och det hade dem så åker dit imorn med pappa och köper dem. Pappa kommer nämligen imorn o hjälper oss i trädgården, har jag nog skrivit innan. Ska iaf bli skoj att äntligen få komma igång med allt! Hoppas bara Jamie är frisk imorn så han kan busa på tomten.

Idag har även en besikningskille varit här o besiktigat lägenheten, tydligen är det enda besiktningen dem gör så allt det han missade slipper vi betala för ;) Men han anmärkte på golvet i köket vilket inte är så underligt men tror inte vi fick mer anmärkningar vilket är imponerande :D

Har kollat på massa tv-paket idag och troligen blir det Canal digital, bara vi kan få in 6an, för den erbjuder dem inte :/ Och det är en av kanalerna jag tittar mest på så den vill jag ha. Men tydligen ska man kunna få in den via vanliga antennen på huset så jag hoppas det finns sladd till den också. Bara bredband, telefon och el att bestämma bolag för nu då...

Kan inte fatta att vi har ett hus!!!!!!!!!

3 kommentarer:

Milla sa...

Ett liet tips! Storuman El ska tydligen vara billigast på el just nu. =)

Milla sa...

Och ang bröllopet kan jag bara tipsa er om att försöka få klart så mkt som bara är möjligt - i god tid! Typ festhäften och sånt som gärna kan krångla. Vi satt hela dagen innan med att försöka få sidorna på rätt ställe, få skrivaren att fungera osv osv. Lite svettigt.. Och var inte rädda för att fråga närstående om hjälp! Ofta vill de nog hjälpa till mer än vad man tror. Jag var rädd för att fråga om hjälp, tyckte det kändes jobbigt - och sen stod jag där själv med hela kalaset oxå.. =/ Frågade pappa o Maggan om hjälp med vissa saker och de tog åt sig uppgifterna med glädje, verkade det som. =)
Hur många gäster blir det? Har ni skickat ut inbjudningar? Om inte - gör det så snart ni bara kan. Många planerar sina semestrar långt i förväg och kan ju tyvärr redan vara uppbokade.. Det blir alltså den 8:e aug? Vad roligt - då kommer vi att ha samma bröllopsdag framöver!
Kram o lycka till!
PS. Du får gärna fråga mig om det är nåt du vill ha tips om eller så, jag har fortfarande allt i färskt minne..

Pernilla sa...

Låter så kul å få ordning trädgården ;) Här e den inte halvfärdig ens... vi har gjort så mycket annat istället... ha en GLAD PÅSK!