måndag, april 06, 2009

Husägare!

Klirr klirr, numera har jag 9 blänkande nycklar på min nyckelknippa :)
Mötet på banken gick bra, vi gick dit innan mäklaren kom för o fixa med lånen o så, var inga problem. Sen kom mäklaren och margareta som sålde huset, vi skrev på papper och fick nycklarna :D Stor dag för oss!

Sen tog vi bilen direkt ut till huset, hur kan man låta bli liksom?! Tobbe som är hantverkaren vi anlitat, barndomskompis till mig, var i Lysekil på ett annat jobb så han följde med ut till huset och inspekterade. Han tyckte det såg fint ut och uppskattade tiden till ca 2 kanske 3 veckor. Rekomenderade oss att riva det mesta innan för att vi då tjänar in ca 1 dags arbete som han annars skulle ta betalt av oss för att utföra. Så vi ska väl ge oss på det i helgen. Det som vi också behöver göra i helgen är att fixa staket, riva ner tapeter i sovrummen och i köket. Måla i trappan och riva ut golv ska också göras men känns som att det får vänta lite. Är inte riktigt lika akut, det andra måste ju göras eftersom tobbe kommer i nästa vecka och för att mamma o Lasse kommer då också o hjälper till med tapeter :)
Jag börjar innse hur mkt som ska göras innan vi ska flytta, inte bara grejandet i huset utan allt jävla packande i lägenheten... måste nog börja med lådorna typ ikväll...

Inga kommentarer: