lördag, april 11, 2009

Wohooa :)

Yes imorse vaknade Alex klockan fem, då kom jag helt osökt o tänka på ett par jeans jag har i min låda som jag inte kunnat ha på ca 3½ år... Kunde inte släppa tanken på att jag kanske var tillräkligt smal för o kunna ha dem så jag kröp ur sängen och drog på mig byxorn... helt utan problem! Dem är inte ens tighta i midja. Tror att jag midjemässigt tom skulle kunna ha en storlek mindre, tyvärr är nog mina lår för tjocka än så länge för det.
Att jag är så glad över dessa jeans kan förefall konstigt speciellt eftersom jag mådde så dåligt när jag var tvungen o köpa dem, det var nämligen då jag insåg att jag gick upp en massa i vikt. Fick testa byxorna i en storlek större än jag hade trott, mycket deprimerande var det! Men efter det har jag ju då plockat på ytterligare några kilo, sådär 9 kg då skulle jag tro. Och nu känns det så himla bra att jag är på väg neråt, att jag kan ha den här storleken gör mig så glad för det betyder att jag snart kan ha storleken jag hade innan jag insåg att jag började bli riktigt tjock :P men jag är än så länge 3 storlekar ifrån min dröm, det jag hade under gymnasiet, men nöjer mig om jag går ner 2 till :) Den storleken jag har nu är vad jag i mitt huvud klassar som en storlek för tjocka människor... men den under kan man ha även fast kroppen är okej... så snart är jag väl okej i mitt eget huvud dårå :) yes nog tjatat om det, tack för att ni lyssnade på mitt skrytmånseri!

Nu är Pelle och river ner köket, lite roligt låter det... men nån måste ju vara hemma med barnen, speciellt eftersom Jamie fortfarande har lite feber.


Köket som rivs idag!
Mer bilder vid huset hittar ni på http://nlie.bilddagboken.se/p/show.html?id=354058956&directlink=1

Ps, kan nog inte ha mindre storlek i midjan heller märkte jag nu när jag testade byxorna igen. Är nöjd iaf :)

Inga kommentarer: