onsdag, april 29, 2009

ett badrum mindre


Idag så har badrummet åkt ut! Tobbe och jag hjälptes åt att bära ut skiten och sen på eftermiddagen rev han väggen. Jag har inte varit ute och kikat men Pelle var där ute, han köpte spånplattor för o sätta igen dörren. Men när han var ute insåg dem båda att med den planlösningen så funkade inte våra nyinköpta badrumsmöbler. SÅ vi tänkte och tänkte (jag pratade med Pelle på telefon). Sen kom vi fram till att om vi sätter igen den ursprungliga badrumsdörren och använder förråds dörren (dit vi slog in väggen) så kan vi behålla möblerna o få det bra, så så får det bli :) Blir nog jättebra!
Sen har jag haft 2 griniga barn idag, Alex fick sin vaccination, 2 sprutor till och med så han var nog tjurig because of that. Jamie verkar ha fått nåt i ögat för det var irriterat och geggigt och sen var han superdupertrött.
Fick lägga Alex redan vid 18 och 18.30 gav jag upp med Jamie också. Båda somnade utan protester. Lagom kul imorn bitti dock, bara o förbereda sig på o gå upp kl 5 :(

beställde klänningar till mig och Sandra idag, ska bli spännande o se om dem duger för ett bröllop. men jag vill inte ha det för fint o avancerat så tror det kommer bli perfekt :)
Ellinor håller på o fixa våra jättevackra ibjudningar, så roligt :) Då måste vi bara knåpa ihop texten innan hon är klar. Hinner ju itne med nåt annat än det där huset för tillfället.

Jag har varit duktig o packat ett par lådor också. Delar av vitrinskåpet och tömde och torkade ur ena köksskåpet. Packade även en del torrvaror. så nu kan jag inte baka innan vi flyttat in. Men är nog lika bra det :)
Får se vart det landar imorn, är jamie lika hängig som i eftermiddag vill jag inte han går på dagis, men ananrs vill jag ut till huset. ta tag i målandet av pokerrumet och slipa iordning inför tapetseringen i köket. Vi ska klara av slipandet på en havltimme om vi gör det ihop jag o pelle, och sen borde vi hinna rolla ett lager i pokerrumet. men jag överskattar oss alltid här i bloggen så :D Kommer så mkt anant emellan...

1 kommentar:

Leijona sa...

Ska ni ha Dubbelbröllop eftersom du beställde klänning till Sandra också?