fredag, april 24, 2009

inköpsdag

En lååång dag har det varit idag. Jag är helt utpumpad men Mr Alex sov i bilen så han vill inte sova för natten riktigt än.
Jag började dagen halv sex, helt omänsklig tid att gå upp, men Jamie OCH Alex hade bestämt sig så det var bara o släpa sig ur sängen. Väckte vi Pelle vid halv nio o lämnade Jamie på dagis vid nio.
Sen var det bara o åka ut till huset där jag slipade skarvarna i barnens rum, målade taklisterna och så målade jag bakom elementet i vårt rum.
Medan vi var på babysim så rev Tobbe ut heltäckningsmattan i vårt rum för han kan inte göra mer i köket nu förrän elektrikern och rörmokaren har varit ute o dem kommer först i nästa vecka.

Vid två hämtade vi Jamie, tog med oss släpet o for till Torp.
Tobbe började lägga golvet i vårt sovrum, tror jag blir skitfint. Lasse har nästan tapetserat klart där inne också så det är nästan klart :D Bara väggen som ska sågas ner och skjutdörrarna som ska upp.

På torp fick vi köpt taklister till köket, golvlister till sovrummen och köket, en toalett, en dusch med tillbehör, badrumsspegel, skjutdörr med tillbehör, golv till barnrummet och tapeter till hallen. Vart en dyr men ändå lyckad tur. Fick tag på nästan allt vi var ute efter. Skulle köpa innerdörrar men dem billiga vi hade sett ut fanns inte i dem måtten vi behövde så kanske får bli till o måla om dem iaf... mera jobb... sen hade vi tänkt köpa kakel på coop men det kaklet vi hade sett ut i deras visningskök sålde dem inte ens... varför ha ett kakel i visningsköket som man inte säljer?! Så blev inget kökskakel idag, men ska ändå köpa kakel till badrummet på måndag så kollar i den kakelbutiken, dme har enormt utbud så borde kunna hitta nåt.

Imorgon ska vi ut till huset på förmiddagen och sen ska vi på Felicias 2års kalas på EM.
På söndag kommer mamma o Lasse o ska tapetsera barnrummet, vi hade tänkt ha alla förberedelse klara inför det så dem kan få gjort hela barnrummet då. Hoppas det går enligt planerna. Beror på hur samarbetsvilliga våra barn är :)

Nu har Alex slocknat så ska ta o krypa i säng jag också.

Inga kommentarer: