måndag, november 03, 2014

Skönt att va hemma

Det finns många fina och hjälpsamma medmänniskor runt omkring oss, men det är inte ofta man faktiskt stöter på någon som faktiskt hjälper en. Idag har jag träffat en av dem sistnämnda, det var ingen big deal men jag storhandlade med en 2åring och hela vagnen var full, jag fyllde bandet till kassan och såg hur högen i andra änden växte sig stor medan jag var tvungen att fortsätta fylla bandet... Då kommer en man och börjar packa ur min vagn på bandet så jag kan packa i mina påsar! Jo stressen lättade och medan jag betalade så packade han i mina kassar i vagnen och skojade om att jag kanske borde överväga att ta två vagnar nästa gång jag ska handla så mycket. En sådan liten grej gjorde min dag, så tack till den brittiska man på Mercadona i Bel air idag vid lunch!

Förutom att storhandla idag så har jag bytt lakan då dem som låg i sängen luktade instängt, jag har även tvättat och plockat i ordning allt så som det ska vara igen. Det är roligt att åka bort men så enormt skönt att komma hem igen!

Mollie gjorde nr 2 på toaletten idag och det firade vi med valfri leksak i kinesbutiken, det blev mer utrustning till hennes leksakskök, hon verkligen älskar det :) Hon har ett litet och tråkigt plastkök så nu tror jag vi slår på stort och ger henne ett större och finare kök i julklapp. Funderar på hur jag kan möblera om för o få bättre space för ett nytt kök....

Julklapp till Mollie?

Inga kommentarer: