måndag, november 17, 2014

Lite shopping

Idag har jag haft barnledigt, jo Ikea och Primark stod på schemat så jag bad Pelle jobba hemma och ha Mollan för hon tycker inte det är så värst roligt. Åkte med Camilla som förvisso hade baby T med sig men han var ju inte mitt ansvar och han är så snäll så var liksom inget problem.
Vi började på Ikea där jag skulle byta min symaskin som inte funkar och köpa en hatthylla så vi kan hänga upp våra jackor i hallen. Måste säga att jag bävade inför att byta symaskinen men det var inget som helst problem, hon i kundtjänsten pratade bra engelska och ifrågasatte inte alls utan gav mig ett presentkort med summan som den kostade och sedan kunde jag gå in och plocka en ny och betala med presentkortet, kunde inte gått smidigare! Så en eloge till Ikea Malaga för deras bytesservice!
Efter ett varv på Ikea så blev det lunch innan vi for till Primark för att Camilla behövde byta ett par byxor och för att jag behövde köpa tights till mig och Mollie. Men fasen jag hittade inte ett par normala tights till mig själv så kom därifrån med bara ett par mjukisbyxor åt mig, men hittade lite smått och gott till barnens presentkalendrar plus 3 par tights till Mollan och en födelsedagspresent till Pelle. Sedan hann vi inte mer innan det behövde hämtas i skolor, och då hade Pelle ändå hämtat Jamie. Så två affärer hann vi med mellan 9 då vi lämnade i skolan och sedan 16 då vi hämtade. Fast kom inte fram till ikea förrän kl 11, sen lunch och så 1½h på primark så är ju inte så tokigt som det låter ;) Men Kinesbutiken jag hade tänkt hinna med också blev det inget med så har fortfarande drygt hälften av alla paket till presentkalendrarna kvar o köpa, så åker nog och kikar imorgon när jag ändå måste bort till mataffären, får lägga ner i korgen lite diskret och muta Mollie med nån billig lite pryl så hon inte märker det ;) Tur hon än så länge är så liten att det funkar!

Denna hatthylla blev det på Ikea idag

1 kommentar:

Me & My Baby Dolls sa...

Halloj!
Hur mår ni?

tack för att du erbjuder dig att handla filmerna. tror du att dom skulle funka här i Sverige?
Hur mycket kostar en film där på ett ungefär?

Kram!
P.S Tack för gratulationerna på min blogg, det värmer!