fredag, november 07, 2014

It's friday!

Vi har haft en supermysig fredagskväll! När vi kom hem från killarnas första simlektion vid sju så delade jag två kycklingfiléer i små bitar, kastade på lite olja och kryddor och in i ugnen. Sen åt vi det i soffan framför Draktränaren 2 tillsammans med chips och dipp, alla hade varsin gaffel och doppade, ett mysigt och roligt sätt att äta :) Var sen ännu mysigare att krypa upp i soffan med barnen och bara kramas, sen vart det ju en bonus att filmen var riktigt bra dessutom, något vi alla var rörande överens om!

I övrigt idag så har vi träffat Camilla, Tristan och deras vovve Alex, Lucy är fasen ettrig som en terrier och Alex för snäll för att sätta henne på plats, men lite lek på tennisbanan och sedan en promenad klarade vi av innan vi tog kaffe och kaka här hemma :)

Sen så har Mollan och jag möblerat om i hennes och Alex rum, flyttade på en hylla, dockhus och leksaksköket så nu är allt i lite mer synk. Leksaksköket står bredvid lilla bordet vid Mollies säng så hon slipper duka för dockorna och mig på golvet när hon lagar mat och det var huvudsyftet med ommöbleringen då det är den mest använda leksaken i det rummet. Sen fick hyllan stå där dockhuset brukade stå och dockhuset där köket brukade stå. Båda killarna godkände ommöbleringen när dem kom hem, nu fanns det mer plats så dem kunde leka fighting osv i rummet...

Och så simlektionen, killarnas första men inte sista. Läraren heter Julia och undervisar våra killar och våra vänners son Viggo, hon är svensk och grabbarna tyckte att det var superkul! Själv umgicks jag med Hanna (Viggos mamma) under tiden vilket var kul då vi inte setts på väldigt länge!



Mys med Lucy the dog

Inga kommentarer: