onsdag, november 19, 2014

En onsdag i 110

Ytterligare en dag har passerat och jag sitter i sängen och känner mig som en urvriden trasa... Dagen har gått i 110 med städning på förmiddagen, hunddejt i en hundpark i San Pedro efter lunch, sedan en snabb tur hem innan hämtning av Camilla som behövde vara med på hämtning av Jamie inför fredag då hon ska hämta honom själv. Sen vidare för att hämta Alex där jag fick med mig Nova hem också då Camilla och Rickard skulle på utvecklingssamtal med Emilia. Sen vart det hejbaberiba i det nystädade barnrummet i några timmar, haha såg ut som en bomb slagit ner där inne :D Men gör inget, dem hade iaf roligt!
När resten av fam B kom för att hämta Nova så bjöd jag dem på lite mat som var kvar från vår middag så även Emilia fick leka en stund och jag fick lite sällskap då Pelle var i Gib och inte kom hem förrän efter åtta. När fam B åkt hem så blev det dusch för samtliga barn och sen var jag slut som artist... Har knappt suttit ner idag och det känner jag nu, men en bra dag har det varit!

Var kul på hunddejten då Lucy blev satt på plats, fick leka, visade tecken på rädsla (med 4 större hundar springandes efter sig) och framförallt fick socialiseras. Denna parken var precis vad Lucy behöver och jag ser fram emot att åka dit snart igen!

Imorgon ska jag fika med Maria på morgonen och sedan ska resten av dagen läggas på att packa inför London som jag, Alex och Pelle åker till på fredag. Och så packande åt Mollie och Jamie som ska vara hos fam B när vi är iväg.


Gib from afar

Inga kommentarer: