måndag, november 10, 2014

I feel awesome!

Ikväll känner jag mig tillfreds och lycklig. Jag har haft en bra dag där jag hunnit varit social med en vän, jag har fått städat huset, jag har hämtat pojkarna (där jag fann Alex med än värre trasiga skor) så jag har även fått åkt och shoppat idag. Jo fick lämnat av hund och Jamie hos Pelle på kontoret och sedan gjorde jag, Mollie och Alex Marbella i jakten på nya skor till Alex. Hittade ett par riktigt fina skor till bra pris och fick mycket bra service och hjälp så den skoaffär lär jag besöka igen!
Sen har Pelle och jag hittat ett system där allt flyter när vi båda är hemma, jag behöver inte slita mitt hår för att jag behöver göra allt själv och jag behöver inte tjata, det är som magi!
Så ja lycka är en stark känsla i kroppen efter en dag utan stress och bråk, istället för att bli vansinnig när Mollan blev skrikarg för att hon behövde ta på pyjamas så kunde jag vända mig om, strunta i henne och busa med mina söner som redan hade pyjamas på sig. Så harmonisk brukar jag inte vara denna tid på dygnet ;)

Sen vet jag att lycka är en övergående känsla och att det krävs inte mycket för att rubba balansen så det går över, men ikväll tänker jag unna mig att må bra och vara lycklig!


1 kommentar:

Me & My Baby Dolls sa...

Härligt!

Ps. Bajen kläderna hittade jag på Stadium, dom har massor där ;-)