torsdag, november 13, 2014

Las couple of days

Jag vet inte vad jag ska skriva... Vi har varit hos Camilla idag där vi gick en promenad och fikade lite. Mollie lånade några filmer där och nu är hon inne på andra filmen, vi är båda nöjda, jag för jag slipper dem vanliga Dora filmerna och hon för att tja, de tär ju spännande med nya grejer ;)

Igår var vi hemma tror jag, kan inte ha gjort något allt för  intressant då jag inte minns ;) På kvällen kom Johan och åt middag med oss och sov över på vägen hem till Sverige igen.
Och i Tisdags hade vi Ulrika och Felix här på lunch och lite lek, annars har det inte hänt så mycket.

Ikväll ska vi iväg till veterinären med Lucy för att fixa pass, hon måste få rabies vaccination så hon får flyga till jul. Fast jag måste säga att jag mer och mer känner att jag skulle vilja stanna här över jul, slippa resan, slippa bo hemma hos andra och få göra allt på vårt eget sätt. Men hittar vi flygbiljetter till ett bra pris så blir det såklart Sverige ändå... Och det blir ju såklart också jättebra, man saknar ju familjen!

Imorgon väntar besök hos Daniela, det var riktigt länge sen så ska bli roligt och sedan imorgon kväll blir det simlektion för killarna. På lördag ska jag och Camilla ta med våra äldsta på äventyr, will be fun!

Over and out

Tisdagen, besök av Ulrika och Felix och mys i soffan

Bus!


Egna chicken nuggets som åts som taco, mums! Och så hade vi fint besök från Sverige!

Inga kommentarer: