söndag, november 02, 2014

Home Sweet home

Dagen idag har vi spenderat på resande fot, åter lovord till mina barn som tar sig igenom 2h buss, 2h tråk på flygplats, 4h flygresa och sedan jobbig transport på flygplats, väntan på buss och sen 1h bil hem. Lite gnäll har det blivit, men ärligt, vem tycker att en sådan dag är rolig?!

Igår shoppade vi lite i stan med mamma och Lasse, faktiskt var det Pelle som shoppade loss! Inte direkt frivilligt dock men under tvång köpte han sig två par jeans och två par skor så nu klarar han sig ett tag till! Det är dags när Jeansen är håliga av slitage runt fickorna och skorna håller på att släppa från sulorna ;)
På kvällen vart det kalas som världens bästa farmor och farfar hade förberett med god kycklinggryta, hembakad tårta och paj! Vi firade såklart finaste Alex igen som fyllt år och det är inte ofta han har både mormor och morfar Lasse och farmor och farfar på samma kalas, lyx! En god bonus var dessutom dem fina farbröderna, Lovisa och gammelfarmor som alla bjöd på superfina presenter och våran 6åring är mer än nöjd nu! (Pappa jag vet att du läser här, han önskade sig en ny läsplatta då den han hade slutade ladda, han fick ingen men har 400kr och önskar sig nu mer pengar så han kan åka och köpa en. Tips från coachen!)

Lite bilder från kalaset, normalt sett redigerar jag bilderna men idag orkar jag inte så håll till godo och minns att inomhusbilder med blixt är inget jag gillar och något jag fortfarande övar på...

Födelsedagsbarnet i fina hängslebyxor från Manne och Lovisa och verktyg från mormor och morfar Lasse

Mormor

Morfar Lasse

Gammelfarmor Eila

Farbror Ola

Farbror Manne goes crazy

Lovisa och Mollan

Pappa Pelle

Nalle partyprissen!

Storebrorsan Jamie

Alex mekar med nya verktygen

Äppelkaka med ljus i

Tårta och glad kille

Blåsa ut ljusen

Och blåsa igen!

Inga kommentarer: