onsdag, december 05, 2012

Onsdag

Och när gratulationerna är överstökade så kan jag ju berätta om hur dem gick till IRL :) Vi väckte Pelle med 4 paket, ljus och fika på sängen. Alex hade valt ut ett par tofflor till Pelle med klor på, Pelle ser lite ut som en fågel med dem på, fast jag tror inte det är meningen :D Jamie valde sockar till Pelle med texten "NO. 1 DAD" :) Och av Mollie fick Pelle en chokladkalender, det har nämligen varit ett väldigt klagande på att han inte får choklad när barnen får på morgonen ;) Och jag var iväg igår och köpte presentkort på Swedish massage åt Pelle då han alltid är så stel. Jag tror nog han blev rätt glad för alla presenterna! jag älskar o ge bort så man vill ju gärna att presenterna går hem.

När Mollan har vaknat ska vi gå och handla så vi kan göra efterrätt ikväll, ska försöka mig på o baka prinssestårta och så önskades det marängsviss, troligtvis kommer tårtan inte bli uppäten men jag vill ändå försöka mig på det! Han kan alltid ta med den till kontoret imorgon annars. Själv kan jag inte äta vare sig det ena eller det andra. Men tårtan sörjer jag inte, jag är verkligen ingen tårtmänniska! Jag kommer nog proppa i mig för mycket bullar ist ;) Går ingen nöd på mig, jag vill ju ändå inte bli tjock o fet igen...

Har spenderat morgonen nu när Mollie sovit med o städa badrummet, usch så snabbt det blir snuskigt där så det var välbehövligt! Röjde även upp kaoset från morgonen här i lägenheten. Jag beundrar alla mammor och pappor som jobbar heltid och ändå har ett rent och fint hem! Visst dem spenderar inte lika mycket tid i hemmet men det värsta kaoset blir iaf här hos oss på morgonen då alla springer som yra höns och kastar kläder omkring sig, ingen dukar av disk eller torkar av bänkar... Samma på kvällen vid läggdax då nya kläder sprids ut, middagsdisken står på bordet och barnen har dragit fram miljoner leksaker medan man lagade maten... Så all cred till er föräldrar som håller rent och fint och jobbar heltid!



Gratti igen Pelle!


Inga kommentarer: