torsdag, december 20, 2012

Fredag? nääää Torsdag...

Hela dagen idag har det känts som fredag så man blir lite besviken när man inser att det är fredag imorgon. fast det är tur att det inte är fredag idag eftersom vi inte har packat något alls ännu. Sista maskinen tvätt kör jag imorgon bitti och sedan kan packracet börja... Fast killarnas kläder är redan på plats i Sverige så det är enbart mina, Mollies o Pelles kläder som ska packas och jag tänker inte packa Pelles väska den här gången, det hinner han med själv nu när alla hans kläder är rena. jag kommer åka tidigare än övrig familj på lördag till flygplatsen av den enkla anledning att vår familj är för stor, alltså vi går inte in alla 5 i Marcos bil om han ska följa med och köra bilen. Därför får jag ta bussen dit som går typ 6-7 timmar innan övrig familj behöver åka, det är den enda som går om jag ska hinna med planet. Man måste älska Spanien och deras täta busstrafik ;) men få sällskap på bussen av Annika som flyger med ett tidigare plan till sthlm. Men när hon har checkat in får jag väl gilla läget och hänga på flygplatsen... Funderar på att ta en promenad ner till ikea eller kanske en taxi vilket inte borde bli så dyrt då det ligger granne med flygplatsen :) kan ju inte shoppa massvis men då har jag iaf något att göra!

Idag har killarna haft julfest i skolan vilket verkar ha varit lyckat, dem fick tom julklappar av tomten :) Själv har jag hängt med Trine på stan, shoppade lite och så åt vi lunch ihop.
Efter att jag hämtat killarna fixade vi presenter åt deras fröknar och sedan hängde vi mest hemma.
Ikväll har jag sett ikapp resten av once upon a time så nu väntar jag med spänning på att fortsättningen ska komma!! Men jag har även skrivit packlista och to do lista så avresan kan bli smidig, ska Pelle ta sig iväg själv med 3 barn o väskor kan de bli kaos så har gjort checklistor åt honom!

Nu ska jag sova, vi ses!



Spiderbaby


Spiderman


Rudolf med röda mulen


SpiderAlex och Knight Jamie

Inga kommentarer: