fredag, december 21, 2012

Nu så, livet kom tillbaka till mig och jag har fått behålla det jag ätit under dagen, grabbarna också. Jag har tvättat massvis och jag har packat det mesta tror jag. Imorgon ska jag städa här hemma och tvätta lite till innan vi åker. Ska tvätta sådant som tar ett tag o tvätta som jag inte gjort för att man vill ha dem i vardagen, så som skinnet till vagnen, skinnen i fotöljerna och mattan.
Stackars lilla Mollie la en liten pizza när hon var ute och lekte på balkongen under dagen idag men hon verkade inte bry sig om det ens. Hon har fått behålla det hon ätit sen dess så var nog ingen fara på taket. Börjar undra om det var matförgiftning och att kycklingen vi åt igår var kass... Men tja det får vi väl aldrig veta... Huvudsaken är iaf att vi kommer vara fit for fight imorgon när planet lyfter, iaf som det ser ut nu. Blir riktigt lack om det börjar om nu, jag som bytt lakan i alla sängar och allt ;)

Ser fram emot en vit,svensk jul nu efter den bristande julkänslan här bland palmerna och dem 18 grader vi haft det sista. Dock kommer vi nog få en köldchock när vi kommer fram, snacka kontrast o gå från 18 plusgrader till -4 som min mobil förutspår att det ska bli i sthlm...

Nu kom jag på en sak jag glömt packa så ska fixa det, vi ses!

Inga kommentarer: