lördag, december 15, 2012

Full fart hela dagen

Hjälp vilken dag vi har haft, härlig med mycket familjemys men nu är jag helt slutkörd...
Dagen började klockan sex då Mollie tyckte att vi sovit färdigt, jag som somnade kl 1 höll inte helt med men man får gilla läget bara... Tvättade ett par maskiner tvätt (ja jag gör det varje dag) och underhöll barn fram till 10 då Pelle vaknade. Vid 11 var vi på morrisons och handlade, bakgrejer och julklappar. Sedan hem för vi hade tänkt baka. Men barnen var helt vilda så efter ett tag hemma så beslöt vi oss för att gå ut och leka ist. Det blev cykling till parken för killarna och promenad för oss övriga, jodå, Mollie gick också :)
På vägen hem passade vi på o stanna och äta middag så när vi kom hem var vi redo för bakning. Vi har gjort knäck, mozartkulor, lussekatter och satt en pepparkaksdeg till imorgon. Helt slitna är vi nu när barnen äntligen är i säng... Jag ska roa mig med en film o godis medan Pelle ska se på skidor på tv, sociala som få :)

Bara en sak till, vi har upptäckt att väggarna vid fönsterna i vårt sovrum möglar, riktigt vidrigt. Imorse när Pelle sovit ett tag med stängd dörr så kände jag hur det stank mögel :( Inte så himla roligt, är ju skadligt o där inne sover vår lilla bebis... Så jag har gått lös med rengöringssprej idag och torkat bort allt jag hittat, fotade allt med kameran innan för att visa vår hyresvärd, för såhär vill vi inte ha det!! Det får dem fan ta tag i!!

Bjuder på många bilder idag, fast helt utan inbördes ordning, orkar inte ändra om :)


Jamie i röret


Mollie vill också krypa i röret


tittut mamma


Mollie röjde på badrummet imorse


Bollek


Alex leker med bollen


Cykeltur


Trappor är sjukt spännande just nu


Gungar lite


Me, Mollie & Jamie


Handling


Mollie o pelle


Har slått in några julklappar idag också


Mollie :)


Bullbak!


Ute och cyklar


När vi gick till affären idag så höll dem på o filma utanför sjukhuset, dem dansade Gangnam style, jätteduktiga var dem så jag ser fram emot att se det på youtube!


Jamie


Jag o Jamie


Mollie röjde på balkongen


Moi


Bus


"kommer ni aldrig..."

Inga kommentarer: