torsdag, december 20, 2012

motivation, oro och längtan

Att magen växt på dessa 3 veckor med socker talar sitt tydliga språk, jag kommer aldrig kunna njuta någon längre tid utav min drog utan att bli tjock. Men det har iaf fått mig att hålla mig socker fri nu i 3 dagar och jag planerar att hålla mig så fram till Lördag, men att flyga mitt i natten med 3 barn utan godis kommer aldrig gå så då får det gå, sen tror jag även att jag kommer få synda fram till annandagen för det kommer bjudas på för mycket gott, och jag kommer inte kunna hålla mig ifrån julmusten! Men motivationen är tillbaka för jag vägrar gå upp i storlek igen, jag är ju äntligen nere i en storlek jag inte skäms för! Även fast en storlek till nere vore kul :)

Igår somnade jag med boken i handen igen, det är typ andra gången i mitt liv. Mitt hjärta pumpade ojämnt och slog extraslag och jag börjar bli mer orolig... Får ringa min doktor, jag vill höra massa lugnande ord för jag vill definitivt inte höra att jag troligen behöver opereras igen...

Vi har nedräkning här hemma nu, alla längtar efter jul men framför allt tror jag att alla längtar efter Sverige, snö och FAMILJEN. Det är iaf så jag känner, det ska bli skönt att omge sig med nära och kära! sen längtar jag efter mina vänner och ser fram emot tjejkvällen vi ska ha!

Inga kommentarer: