måndag, december 03, 2012

en måndag utan planer

Hade inte en sak inplanerad idag men det löste sig ändå, spenderade förmiddagen då grabbarna var i skolan med att röja i deras rum. Plockade ut en kasse mcdonalds-leksaker som inte en jäkel leker med, lade rätt sak på rätt plats och beredde plats för det nya bordet som vi köpte begagnat åt killarna igår :) Nån gång i månaden röjer jag där inne och det är alltid en eller två timmars jobb, konstigt det där... och sedan tar det dem 10 minuter så är allt upp och ner igen... Men tja, det var kul så länge det varade!
Sen när jag gick för o hämta Alex så ringde Daniela så jag mötte henne så barnen fick leka o vi prata. Var även till affärn och när jag skulle betala hade jag glömt plånboken hemma.. ops! Tur Daniela var med och kunde betala!! Kompenserade henne senare genom o ge bort 3 par byxor som är för stora för mig nu. Känns så skönt att ge bort dem för då känns den här viktminskningen mer permanent, innan har det känts som att så länge byxorna finns kvar så är det lätt o falla tillbaka... Nu blir det dyrt att gå upp i vikt så nu måste jag hålla mig i skinnet. Har sjukt svårt för att hålla mig borta från sötsakerna just nu, skärpning!!
Nå för övrigt idag har jag hämtat Jamie, hängt på lekplatsen och så har jag fixat middag medan Pelle tog Jamie till scouterna.
Nu ikväll tog jag mig ett bad, var så jäkla frusen, vår lägenhet är inte väl isolerad direkt så jag fryser mer inne än ute... Dock är det ju med våra mått kallt även ute, men då är man ju mer klädd för det... Och jag vägrar faktiskt att gå med jacka inne, där går gränsen vad ni än säger!


Coolt bord med tillhörande stol som grabbarna fick igår

Mollan röjde i killarnas rum när jag städade där

Jamie redo att gå på scouterna


Inga kommentarer: