onsdag, juni 01, 2011

Läste nyheter nu på morgonen och kan meddela att branden i stort sett är släckt men dem fortsätter spruta skum på eländet för o vara säkra. Dock ligger ett dis av rök över Gibraltar idag så stranden är det inte o tala om. Får vi alla papper så får jag o pojkarna ge oss ut på jakt efter elverket o vattenverket som man tydligen måste besöka personligen o betala kontant för o få igång el o vatten... Känns som att detta land ligger lite efter när det gäller vissa saker. Men för att kunna fixa el måste vi få papper om att gubben som bodde där innan har avslutat sin el... Så vi får se hur det blir, alla är slöa i detta land så har vi tur får vi papperna ikväll o öppettiden är såklart bara fram till kl 12.. Tja inte allt är perfekt här ner ;)
Imorgon flyttar vi iaf :) Så jag antar att jag kanske ska packa lite... Men är ju mest kläder osv som vi ska ha med oss så går rätt fort :)

1 kommentar:

bluerain sa...

Låter otäckt. Tur att det verkar vara över och bara är att vänta ut röken/diset... Annars verkar ni ha det bra där nere, kul att läsa! :-)