onsdag, juni 22, 2011

bebis

Tidigt men det känns som att jag känner av vår lilla bebis i magen. Tror nog inte riktigt det är så eftersom vi bara är i v13 nästan 14. Känns väääldigt tidigt. Men tja det som händer i magen känns väldigt bekant... vem vet. Iaf börjar jag inse att vi verkligen kommer ha 3 barn i slutet på året, iaf om vi har tur o jag inte går över tiden :) Det är häftigt. Alla säger "tänk om det är en flicka" Men ingen verkar riktigt tro på det. Jag hoppas det är en flicka, men börjar nästan backa på det namn jag har som favorit för att jag inte fått så positiva reaktioner. Samtidigt vill jag inte gå efter det, men 2an på listan får mkt bättre reaktioner och Det är Pelles favorit så... iaf har jag enväldigt bestämt andranamn till en eventuell flicka. Vad det gäller pojknamn så har vi varken ett förnamn eller andranamn. Iaf har vi inget förnamn vi är överrens om.
Appropå namn så pratade jag med min mormor om hennes barns namn, dvs min morbror o mamma o nä det var tydligen min morfar som bestämde Görans namn och när jag frågade om hon tyckte det var fint så säger hon "njaaa". Liksom herregud... Well mammas namn fick Göran då 9år bestämma. SÅ min mormor var inte så aktiv på den fronten :P Men mammas namn tycker hon iaf är fint :P

1 kommentar:

Sandra sa...

jag tror det ar bebisne, ajg kande av i vecka 12 redanden har gangen (men vagade som du iten riktigt tro pa det hela), tyckte ocksa det var tidigt, men man kanner ju igen det hela, och det kanns ju inte direkt osm nagot anant heller :)