tisdag, juni 14, 2011

Sjukhuset, shopping, klippning

Dagen idag började alldeles för tidigt, men ska man va på Uddevalla sjukhus kl 8.05 så är det bara o kliva ur sängen! Tog ett tag o få liv i barnen som är vana vid o sova till 9-10 sen Gib...
Vi kom iväg lite sent pga detta så vart redan stressigt när trafiken helt plötsligt blir tjock, en olycka såklart! Blev kö i ca 25min och vi kom in på sjukhuset 8.13... sen så ska tanterna i luckan skvallra ist för o hjälpa patienterna så kl var väl 8.25 innan vi kom upp till ögon... men vi slapp iaf vänta, vi fick komma in med en gång och Jamie var asduktig! Blir inga glasögon för honom för tillfället eftersom hans enda problem är att han ser lite dåligt på ena ögat, inga brytningsfel eller skelningar så vitt dem kunde se. Så doktorn hoppas att han ska växa ifrån detta! Till hösten skulle vi få komma tillbaka på ett nytt besök så får vi se då :)
Efter sjukhuset åkte vi till torp, hade tänkt handla på amxi o sen åka hem men grabbarna ville gå lite i affärer så vi gjorde det. Hamnade på HM där det var rea, dem hade packat upp reakläderna igår så fanns en hel del fina saker och jag kom därifrån med 4 linnen :) Min garderob behövde påfyllning så det gjorde inget alls!
Sen åkte vi hem, jag upplyste barnen om att dem kan leka med sina leksaker en våning ner o helt plötsligt vart dem roade :D Jag hann med både datortid och vila!
Sen ringde mamma o sa att hon kunde klippa mig idag så jag tvättade mitt hår o så satte vi kursen mot Tjörn. Plockade med oss dagens middag, varmkorv med bröd ;)
Lasse lekte med barnen medan mamma kapade en bra bit på mitt hår. Jag har varit så trött på mitt hår på sistonde så var kul med lite variation! Det är fortfarande tillräckligt långt bak för o kunna sätta upp det men ändå kort nog för o betraktas som kort o så är det riktigt uppklippt fram. Jag har inte riktigt vant mig än men jag tycker nog ändå att det blev bra. Svårt o förklara dock... Ska färga håret imorgon så efter det kasnke en bild hoppar upp här ;)
Sen gjorde jag en riktigt god sallad till korven så blev en riktigt god middag trots allt :) Fick pratat en hel del med mamma också o det var trevligt. Har tom lärt mig lite nytt om mitt hjärtfel o hur det gick till när jag föddes o diagnosställningarna efter det.
Har vart en bra dag över lag och imorgon ska jag försöka röja lite här hemma på förmiddagen, tvätta massa kläder o kanske rensa lite ogräs o försöka lösa hur vi ska få ordning på räkningar osv när vi är iväg... Sen fram på eftermiddagen kommer Pennan hit. Hon ska hjälpa mig o färga håret och sedan blir det nog nån promenad eller något annat spännande ;) Ska iaf bli väldigt roligt o ses!
Torsdagen planeras en dag i Brastad hos Emma o hennes 3 små barn :)
Fredagen blir det torp med mamma :)
Lördag åker vi till mormor <3
Söndag är det kalas för mamma o Lasse som fyllt år!
Måndag om vi är redo så hade jag tänkt sätta kurs mot sthlm, men om någon vill ses så är jag villig o skjuta på resan nån dag eller två ;)


Slagen hjälte efter doktorbesök o shopping

Inga kommentarer: