tisdag, juni 21, 2011

Tajming med vädret

Efter att ha strulat med Annas jäkla glocalnät i en timma så listade jag ut hur man delar nätet från iphonen och det funkar klockrent. Kan tom streama på det! Men instruktionerna i telen gick inte o följa till punkt o pricka men när ja började chansa så gick det :P

Resan hit opp gick bra även fast barnen började tjata om ifall vi var framme innan vi kommit till stora höga... haha sen höll det i sig tills vi faktiskt var framme. Vi stannade 3 gånger på vägen, den ena gången gick vi in i en affär bara för o sträcka på benen o köpa lite socker. Slutade med att barnen fick varsin leksak o jag hittade ett par bekväma foppatofflor för 40kr :) Well barnen vart roade säker en halvtimme med leksakerna i bilen så var värt dem extra kronorna :P

Idag har vi varit på skansen med Lovisa, min svägerska kanske man kan kalla det. Men alla dessa termer känns lite gammaldags. Hon är iaf Mannes flickvän o Manne är Pelles yngsta bror.
Jag o Lovisa har aldrig umgåtts såhär förut, bara pratat lite ytligt vid släktgrejer osv. Men det rullade på bra :) Vi tittade på djur, åt lite mat, åkte lite karuseller, lekte på lekplatser och njöt av att solen tittade fram på oss!
När vi skulle därifrån så tog vi spårvagnen ist för båten som vi tog dit, vi gick av inne vid plattan o vad det heter. Molnen började då mörkna men jag sprang in på hm för o kolla om dem hade dem coola skorna till Alex som jag hittade i uddevalla men som inte fanns i rätt storlek. O det hade dem så nu har Alex nya skor som han kan gå i! Hans förra gympaskor vart så stora o klumpiga o gick inte o knäppa för kardborret är för dåligt... men ack så snygga...
Well när vi skulle ut ur affären var himlen svart, regnet öste ner och åskan dundrade. Så sjuk tajming att vi hunnit från skansen ändå! Vi sa hejdå till Lovisa o sprang till tunnelbanan där vi tryckte oss på. Tack o lov att vi bara skulle 2 hållplatser i den packade konservburken! Mötte farmor på slussen o åkte bussen hem ihop.
När barnens farfar också kom hem så övertalade barnen dem om att vi skulle åka båt. det hade slutat regna och himlen var blå. SÅ vi sätter oss i båten o åker en vända. När vi kommit en bit o vänder oss om så ser vi hur SVART himlen blivit där hemma... så när vi åkte hemåt igen förväntade vi oss o bli rejält blöta men icke. Vi klarade oss, 5min efter att vi lagt till o kommit in så står regnet i backen, så mkt regn att det studsar på marken. Tajming igen!
NU sover äntligen barnen här i lekstugan o jag roar mig med lite film. Tänkte ladda upp lite bilder men det var lite mkt för nätet så det får bli senare.

Imorgon ska vi träffa Ellinor i stan o jag tänkte leta upp en affär som sägs kunna laga iphone displayer till hyfsat pris på en timme :) Min börjar bli lite överdrivet sprucken nu...
Ska iaf bli kul o träffa Ellinor en sväng också :) Länge sen nu!

Torsdag skulle Anna vara ledig så då leker vi nog med henne, det är svärmor/farmor. Har lite beslutsångest här i bloggen över vad jag ska kalla henne ;)

Inga kommentarer: