söndag, juni 19, 2011

Helgen har rullat på bra med besök hos mormor under gårdagen och kalas för mamma o Lasse idag. Ikväll försöker jag få packat o få med alla grejer vi kan tänkas behöva i sthlm. Är mest kläder som behövs då det finns det mesta av annat där uppe redan. Vissa grejer är bra o ha dubbelt så som flytvästar, barnvagn, lakan, handdukar osv. Ska bli jätteskönt o spendera en vecka ute på ingarö även fast min erfarenhet säger mig att det kommer bli kallt o jävligt :P Det har en tendens o regna när jag är där. Men vi håller väl tummarna för det bästa! Vet inte vad jag ska sysselsätta mig o grabbarna med medan svärföräldrarna jobbar men jag har ju bil så skulle gissa på att vi ger oss iväg på äventyr. Jag är lite för rastlös för o sitta med dem på stranden hela dagen, om nu vädret skulle tillåta detta. Hörde att en av mina svägerskor var ledig så vi kanske kan slå ihop våra påsar, svärmor pratade om skansen o det låter ju inte helt fel :) Well sthlm är stort så nåt ska vi nog hitta på :P

Idag har jag haft förvånansvärt trevligt med Lasses dotter och hennes man. Pratade en hel del på kalaset och det tillhör inte vanligheterna. Var en trevlig överrakning :)
Sen så var moster Eva där o hennes gubbe Leif och Eva kan man alltid lita på. Hon roade grabbarna när övriga åkt hem och pratade lite skit ;)
Min stackars mormor blev inknödd i ett hörn där hon blev sittandes till hon åkte hem med min morbror o moster. Jag kom inte åt o prata med henne o ingen annan pratade med henne heller så kan inte tänka mig att hon hade särskilt kul :( Hon varken hör eller ser särskilt bra så hon har svårt o umgås när man blir några fler...

Och så från en sak till en annan. Trots att detta är mitt 3e barn som jag bär på så har det fram till i fredags bara varit en graviditet, inte ett barn. Nu när jag sett det på vul så är det faktiskt ett barn jag bär på. Det är så svårt o svälja. Men jag såg den lilla pärlan som vinkade till mamma o nu ser jag den framför mig när jag mår illa o så känns det lite lättare :) Det är lång tid tills vi får träffa den lill* men jag är så spänd! Kollar på spjälsängar på nätet, funderar på vilka bebisprylar man kan klämma ner i en resväska osv. Röjde ur en hel del bebiskläder innan flytten så lär behöva shoppa lite :) Ist för Ullared kanske det får bli onsdagsmakrnaden i La Linea men det funkar ju också!

Well kanske dax o packa lite mer innan jag kryper till sängs, har lovat svärmor att vi ska försöka vara iväg vid 12-tiden så vi kan mötas upp vid mataffären o handla lite :) Dem har tydligen ingen bil där ute nämligen.
Vi ses när vi ses, vet inte hur mkt internet tillgång jag kommer ha...

Inga kommentarer: