tisdag, juni 28, 2011

Gårdagen var en lång dag men mycket känslor. För o göra en lång historia kort så tittade vi förbi hos Pelles farmor o åt lunch innan vi åkte mot västkusten. Kom iväg först vid halv tre. Barnen sov fram till Linköping så vid nån liten ort efter det stannade vi vid nåt köpcentrum o fikade på ett skabbigt café. Då ringde telefonen och hela min veckoplan ändrades och inte till det bättre. Gravid o trött så började jag gråta när jag ringt upp min man för o beklaga mig... Det jobbigaste var inte att planerna ställts på ända så mkt som att jag nästan fick skäll o kritik...
Sen spenderades typ resten av resan hem med o pussla ihop det som ställts på ända för mig. I telefonen alltså...
Vi var hemma halv elva och då hade jag fått ordning på det mesta :) Idag har jag fixat dem sista pusselbitarna även fast livet blir lite krångligare så ordnas allt :) Tack vare min fina familj som ställer upp som vanligt <3

Telefonsamtalen fortsatte idag på morgonen så nu har jag koll på alla mina inplanerade läkarbesök och dem jag inte ska på. Så nu ska här bokas flyg, kommer hem 1-3 augusti på 2 läkarbesök o nästa intervall blir vid 22 augusti då jag också kommer hem ett par dagar på fler läkarbesök :P I övrigt är planen att vara i gib så mkt som möjligt för o försöka ge barnen lite stabilitet o trygghet, stackarna blir tokförvirrade av o flänga fram o tillbaka.

Efter alla samtal så åkte vi iväg o åt lunch för kylskåpet ekade tomt och sedan åkte vi ut till Henån o min mormor. Där jag gjorde flera vändor till affärer för o handla åt mormor. Sen så åt vi middag ihop innan vi åkte hem. Lastade ur mina matvaror och sedan gick vi hem till brorsan för o umgås lite. Grabbarna lekte o jag passade på o vara faster en stund o underhålla lilla Ellie. Sen så fikade vi lite o pratade lite tills kl blev nio o vi fick gå hem. Fick låna en bilstol till Jamie av brorsan o i tur o ordning så fick dem låna nästa storlek av bilstolar till lilla Ellie som mina grabbar iaf växt ur. Så brorsan följde med hem för o hämta bilstolen o hjälpte mig med ett par prylar här hemma innan han gick hem.
Nu är killarna i säng och jag har dessutom rensat lite i rabatten på utsidan och plockat upp på övervåningen o dragit runt lite på snabeldraken... Känner mig jätteduktig :)
Imorgon kommer Manne o Lovisa o hämtar bilen som dem ska ha när vi är iväg så jag ska försöka dammsuga ur den och plocka ur våra grejer så jag kan lämna över den utan o skämmas :) Sen så ska vi hämta mammas bil som jag ska låna ett par dagar o sen får vi se vad som händer fram på eftermiddagen. Behöver shoppa lite presenter åt min familj så kanske blir en vända på torget :)

Torsdag ska vi till talpedagog med Jamie o sen tänkt jag åka o hälsa på mamma o Lasse längs med kusten vart dem nu är med båten :) kanske kan vi få en liten svängom med båten också!

Fredag får vi se vad som händer, behöver packa men kanske även kan få umgås en svängom med min pappa, hade vart trevligt :) Men vi får se vad som händer!

Inga kommentarer: