onsdag, juni 29, 2011

Idag är jag lite irriterad, en bra dag som slutade lite dåligt... Han som köpte vårat hus måste vara ett psykfall eller nåt, men what ever. Skickar dem papper jag kan hitta, till o med mäklaren sa att något annat kan man inte göra. Sen får han hota hur mycket han vill... Suck!

Well dagen har varit fin, vi vaknade först framåt 10 men eftersom barnen inte är i säng förrän framåt 22 på kvällarna så är det tur dem sover så länge! Strax efter 11 ringde Manne o meddelade att dem skulle åka från gbg, shit, jag som inte städat bilen. Tur jag hade duschat o klätt på mig iaf :D Sprang ut o hämtade bilen o drog fram dammsugaren. Tömde bilen på vår skit som inte var nödvändig för bilen och sen så dammsög jag ur den så den inte såg riktigt lika smutsig ut även fast hundhåren i bagaget sitter som faaan. Men det bjuder jag på, är ju faktiskt våran bil och vi råkar ha hund ;) Manne verkade inte så bekymrad iaf!
När dem kom så passade Lovisa barnen medan jag o Manne körde ut till Skåpesund o hämtade toyotan som vi nu lånar. Sen så åkte dem mot sthlm medan jag installerade bilstolarna i nästa bil. Ja inte dem ordinarie bilstolarna för dem fick åka med till sthlm så vi har något där när vi kommer i Augusti men dem begagnade varianterna som vi har här nu som reserv. Skönt om vi kan ha en uppsättning på varje ställe när vi väl flyttar till Gibraltar så man slipper flyga med sig sådant. Kanske får skaffa en tredje upplaga till gib dock...
Aja sen blev det lunch, kan meddela att frysta pannkakor funkar helt okej ;) Aldrig fryst pannkakor innan hehe. Sen körde vi en vända till torget o fick köpt lite presenter och sen så utnyttjade vi ett presentkort på Cubus o fick oss varsitt klädesplagg :)
Hemma igen så hämtade jag gräsklipparen o klippte gräset, way to hot, men det måste göras... O sen blev det middag hos min pappa, som jag själv bjöd mig in till. Men det var gott och trevligt. Barnen fick lite kvalitetstid med sin morfar som inte är allt för vanligt :)

Imorgon blir det talpedagog o sedan åka till Hunnebo för lite kvalitetstid med mormor o morfar Lasse :) Sen är hela familjen avbockad, vi har träffat alla av vikt :) SÅ då kan man fara till Gib med gott samvete och jag har dessutom hela fredagen ledig. Då ska det iofs packas men finns ju rätt många timmar på det dygnet. VI får se, kanske kan få oss en playdate eller nåt :)

Inga kommentarer: