onsdag, juni 15, 2011

Har idag inte fått gjort hälften av det jag hade tänkt eftersom illamåendet överväldigade mig. Men barnen såg på tv och lekte så det var inget problem att jag bara orkade sitta vid datorn :)
Värmde lite mat till barnen till lunch och sen gick vi o handlade lite. Pernilla skulle ju färga mitt hår så var tvungen o köpa färg. Ville ha slingor så köpte en blond nyans. På vägen hem stannade vi vid lekplatsen där barnen sprang på sin kompis A som ville leka med dem. Hamnade tillslut i vår djungel till trädgård där dem lekte. Sen så kom Pennan. Vi fikade lite med jordgubbar o sen så började vi färga, men färgen tog inte, bara i hårbotten... Såg riktigt skabbigt ut :P Så när Pennan åkt hem o vi ätit middag så gick vi till affärn o köpte en ny färg.
På vägen från affären gick vi runt min brors hus där han, min pappa o 2 till höll på o bygga nytt staket. Kul o träffa dem men en kommentar från min pappa gjorde mig lite orolig. Hoppas han bara hade hjärnsläpp annars kan han början på demens eller nåt.. :S
Well när vi kom hem igen så kasta jag i ny färg i håret, en rödbrun nyans som tack o lov täckte det fula o skabbiga :) Inte vad jag tänkt från början men blev dugligt.
Har lagt in en bild, osminkad o grann i min nya frisyr o färg... ser lite arg o trött ut men bli inte rädda ;) dubbelhakan bjuder jag på :D


Inga kommentarer: