måndag, juni 13, 2011

Svea

Så var man hemma i Sverige igen. Vet egentligen inte vad jag ska kalla hemma längre men officiellt är Sverige hemma ;) Men kommer nog spendera mer tid i Gib än Svea iaf. Men Sverige kommer väl alltid vara hemma :)

Resan hem var lång, tja själva flygningen tog bara 4h som vanligt men var en lång dag full av väntan. Kl nio imorse skulle vi vara på plats på Pelles kontor där företagsbilen skulle plocka upp oss men chauffören var såklart sen så väntan började redan då. Men vi kom iväg till Malaga och var där strax före elva. Företagsbilen skulle plocka upp 2 personer på flygplatsen så det va därför som vi kunde åka med. Tyvärr gick vårt flyg först kl 15 så det blev 4 timmars väntan på flygplatsen också. Först 2 timmar med resväskor då vi fikade lite och sen satt vi vid incheckningen och väntade, o väntade... Där började vi prata med en lite äldre dam som besökt sin dotter i Spanien. Det slutade med att vi tog sällskap med henne genom incheckning, säkerhetskontrollen och sedan åt en bit mat med henne. En trevlig dam som hette Karin, lite gnällig men tja det fördrev några timmar :) Vi gick på planet ihop men sen så hamnade vi inte bredvid henne. Flygresan gick helt okej, Jamie tittade på film tills dvd:n dog och Alex lekte toppen. Jag tom slumrade till ett par minuter men Alex tjattrar hela tiden så var inte direkt länge. Lika bra det, man får ju ha koll på grabbarna :)
Väl i Säve tog det evigheter o få väskorna men sen så mötte vi mamma o Lasse :) vi åt på vägen hem o dem hjälpte mig in, så snälla :)

Förresten så är jag gravid för er som lyckats missa det, bebis väntas komma nån gång mellan jul o nyår :) En av anledningarna till att jag spenderat emr tid i Gib än först planerat, illamåendet har tagit död på mig! Går in i v13 på onsdag och illamåendet har börjat avta, dock kan vissa lukter få mig akutillamående o jag måste springa in på toa o spy.. inte jätteskoj, men men... Detta kommer ge mig något fantastiskt livet ut sen så jag kan stå ut!

1 kommentar:

Maja sa...

Men herregud, grattis! Igen! :D