onsdag, juli 29, 2009

29/7-09

Gårdagen började som en rätt tråkigt dag, fastän jag är tacksam över att jag fick sova på morgonen. Pelle väckte mig innan han åkte till läkaren eftersom jag fick ju ta barnen, han skulle ¨åka med Carl för dem skulle kolla på ny varmvattensberedare. Först skulle dem ta våran bil o strandsätta mig. Sen kommer Pelle in o säger att dem lämnar ju Carls bil o ska han ta ut en bilstol o sätta i den?! Han säger också att jag kunde åka hem till Vicky som var ensam hemma med Maxim, Deja och Oliver. Nej tack säger jag, jag vill ha våran bil... Så tillslut får jag ha kvar våran bil hemma. Men Jag gillar inte när folk bestämmer över vad jag ska göra på min dag, skulle jag obligatoriskt behöva åka till Vicky för att dem lämnat bilen? Nej hade ingen lust med ytterligare 3 barn utöver mina egna så det ville jag inte. Ringde min mamma som inte hade tid och sen frågade jag Becka om hon ville med till Torp. Så vid två igår plockade jag upp Becka hemma hos henne! Blev en jättetrevlig dag med Becka, skönt med vänner som tar för sig med barnen. Jag hade hela tiden hjälp med nåt av barnen :) Sen fick jag köpt en hel del till bröllopet, tex massvis med dricka, dukar till borden och sen hävdade hon bestämt att jag måste ha nagellack så köpte massa sånt bös... tittade även på annat men hittade inget.
Becka har verkligen blivit min stand-in brudtärna, det är jag väldigt tacksam för. Men nej Sandra, jag ångrar inte att jag valde dig! ;)
När vi stod med kundvagnen full med dricka backar så säger becka "var inte du hungrig, köp nåt o drick åtminstonde" Haha jag tycker fortfarande det är skoj :P

Idag gick jag upp med ungarna och sen vid elva då Pelle gick upp så tränade vi tillsammans med wii:et, dvs vi gjorde yoga och styrkeövningarna ihop, shit jag har ont i mina lårmuskler nu :P Sen gjorde jag lite aerobic själv.
Sen blev det upp till fjälla då det var tänkt att pelle skulle jogga o jag dra vagnen upp till fjällastugan så vi kunde duscha men Nalle hoppade på Pelle så hans knä blev skadat så blev en promenad upp till duschen för oss alla ist. Var skönt o bli ren, Alex somnade dock så han fick inte duschat som vi andra.
När vi kom hem blev det middag o sen fick Pelle åka till kontoret. Jag har inprincip suttit i soffan sen dess, all min energi rann ur mig när maten damp ner i magen och sen dess har jag faktiskt kämpat med mina ögonlock... Den senaste timmen har jag till och med varit lite yr, antar det är trötthet. Nu är Pelle hemma och lägger banren där uppe eftersom jag helt enkelt inte orkar...

Jamie är så söt. Han har en dock o en kanin som kallas Nini. Igår kröp han tillslut ner i vår säng med mig då han inte kunde somna o när vi släckt lampan o legat en stund så säger jamie "Nini lessen". Ja så jag fick säga att han fick gå o hämta Nini och när han kom tillbaka så har han nini i ena handen och dockan i den andra o säger "dockan också lessen". Underbara! Så det var bara o bädda ner docka, jamie o nini :)
Idag ahr han också oroat sig mkt, speciellt över dockan. Så himla söt, min fantastiska lilla prins!
O Stackars Alex verkar ha ont i öronen, fick ge alvedon tidigare för han var så gnällig.

Nu ska jag nog ta mig upp för trappan o sova! Gud så trött!
Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Alles richtig so