fredag, juli 03, 2009

sol, vänner o vatten!

Jag känner väl att livet är bra just nu, fast hade du frågat mig igår förmiddag så hade svaret varit något helt annat. Men så är det ibland, det går upp och det går ner... Vi var inte direkt överrens igår på göfab (jag o Pelle) så jag kom endast hem med ett par burkar hobbyfärg men kanske var lika bra det :) Igår på eftermiddagen var jag hemma med barnen, vi sov lite middag allihop i ca 15min sen vaknade Alex som hade somnat först o så var det kört för mig. Jamie sov dock längre så jag fick grejat i köket en hel del! och dem 15min jag sov gjorde underverk. Sen bakade jag o Jamie en kaka, en fusk-kaka visserligen, en sån där man köper pulver, blandar i vatten o sen gräddar. Men lite lagom avancerad i denna värme, o gott blev det! Vid sju kom "mobo Gabil", that would be my brother, Gabriel, hans Emma och Tuva. Första gången dem var här i huset så blev "the grand tour" och lite stekt korv, potatissallad och kaka. Var meningen att vi bara skulle fika men sen vart alla hungriga så skramlade ihop det vi hade :) Var trevligt att ha dem på besök en sväng!
Idag så skulle jag o Emma var hemma hos henne medan Felicia sov o snacka skit men så ringde hon imorse o föreslog att vi skulle åka hem till hennes föräldrar som har pool. "gärna" blev svaret hon fick, så idag har jag badat i pool, Alex också! Otroligt lyxigt tycker ju jag, o himla skönt! Utomhus pool då ;) Sen skulle Jessica, Emmas syster som också var o njöt vid poolen åka iväg en sväng men våra bilar stod i vägen. Så Emmas bror flyttar på våran bil o Jessica backar ut Emmas dyra V70, rakt in i en sandbox, sån man har på vägen med sand i som man kan hälla ut vintertid... STackars Jessica fick sitt körkort samtidigt som mig så kan förstå att man lätt kan göra nåt sånt. Och Emma med sina hormoner (höggravid) blev lite ledsen eftersom bilen blev bucklig o tappade lite lack. Inte så kul för nån av systrarna.. :/ Så stämmningen dog lite. Men jag skulle strax iväg för o hämta Pelle o sen Jamie på dagis.
Efter det åkte vi hem till Camilla o rickard för o se nytillskottet Nova o så fick Jamie o Emilia leka. Dem leker toppen ihop, men är väldigt högljudda, nåt dem lärt sig på dagis... Ja dem har gått på samma avdelning på dagis, fast nu slutar dem båda. Emilia börjar på nytt dagis och Jamie hos dagmamman.
Nova var så söt så iaf :) O blev jordgubbar o hallon som vi haft med oss och rabarberpaj som Camilla stod för. Mkt gott!

Denna veckan har varit otrolig, jag har varit så poppis. Har nästan träffat eller planerat in varenda bekant jag har i stan. vilekt är trevligt men man kunde ju potionera ut det över några fler veckor ;) iofs börjar nästa vecka bli rätt fullbokad också. Iaf finns det saker o välja på o lägga ut på dagarna. Är iaf planerat att jag ska till mormor en dag o så ska Carro komma hit. Ska välja tyg med Becka på fredag.
Men imorn blir det troligtvis stranden med Jeanette, Morgan, Max o Novalie, ska bli skoj :)

Ikväll har vi ätit vår favorit rätt, klyftpotatis o lövbiff, ute på altanen. Alex sov och gud vad lätt det är o ätaa när man bara har ett barn! Det var bara så härligt o äta ute, det hade börjat svalna o maten var så god! Sen påbörjade vi o klippa gräset, vattnade blommorna med vattnet ur den uppblåsbara poolen som vi blåste upp igår åt barnen (båda älskar den). Blev inte hela gräsmattan som vi klippte men endel, klockan blev så mkt o jamie behövde sova. Var iaf så härligt o greja ute ihop o bara lixom njuta av att vi har hus o trädgård! Nu väntar jag på lekställningen vi skulle få av pappa. Så Jamie kan börja leka på riktigt ;)

Just det, glömde nästan skriva att Pelle ska iväg nästa vecka, eller tja, han åker nog redan sön kväll o kommer hem torsdag natt eller fredag förmiddag. Han ska till en kompis o spela massa poker.

Nu blir de sängen. natti

Inga kommentarer: