söndag, juli 05, 2009

det blir inte alltid som man tänkt sig...

Dagen idag har egentligen varit bra, fast inget av det jag hade tänkt mig blev av. Hörde aldrig av Caroline som vi skulle ha träffat idag o eftersom vi väntade på hennes samtal/sms så blev ju inte nordens ark heller. Vet inte om vi hade åkte till nordens ark oavsett eftersom regnmolnen hängt tungt över oss hela dagen. Regnet kom i små små droppar nu framåt kvällningen men det kunde vi ju inte veta att det skulle vara uppehåll så länge trots mörka moln.
Jag började dagen mkt motvilligt vid 6, då ville inte Alex längre, fy sjutton! Hela dagen har mr Alex varit hopplöst gnällig o inte velat nåt alls. Jag fick iaf sovit lite på soffan mellan att jag la Alex igen tills dess att Jamie vaknade. Även sen när Pelle gått upp o vi ätit pannkakor till brunch så fick jag sova lite till, välbehövligt!
Vid fyra åkte vi in till Lysekil för att handla, hade slut på mat så vi handlade på oss lyxmiddag o onyttigheter och åkte hem o fixade middag. Till middag idag serverades ryggbiff, pommes, bearneissås, nybakad baugette, chips och cola. Höjdarkrubb :D Jamie drack sig hög på cola o sen visste han att vi hade godis så han fick några godisar i en skål, efter maten då, så han var rätt uppe i varv sen :) Blev till att gå ut o leka lite i duggregnet, så jag fick städat upp i trädgården också. En ganska händelselös dag och nu blir det film o godis med min älskade!

Imorgon blir det torp med Becka medan jamie är på dagis o sedan åker vi till brastad för o leka med emma o felicia.
på onsdag ska Carro komma hit o stanna till torsdag. På torsdag hämtar jag mormor o så är hon här till på fredag. Så blev fullt upp fastän jag inte trodde jag ahde så mkt inplanerat. Får se om det blir nåt uppbokat på tisdag också, annars kan det va gott o bara umgås med mina söner!
Fredag åker jag med Becka o hennes mamma till göksäter för o köpa tyg till min klänning, ska bli spännade! Lämnar av mormor på vägen :) O Pelle kommer hem så han kan hämta Jamie.

Nä film var det!

1 kommentar:

Pernilla sa...

Du har en späckad vecka framför dig... =)