onsdag, juli 08, 2009

so far so good

Än så länge har dagen varit över förväntan, är på bättre humör fastän jag sovit lika mkt. Att Jamie har varit på dagis underlättar ju också såklart!
Efter att lämnat Jamie på dagis satt jag vid datorn, designade om på sandras blogg, jag tyckte det blev ganska fint! Hoppas även hon är nöjd!
Jag hann även handla o packa upp en låda i köket o ställa i ordning vid den nya listen, så hänger stekspadar, diskborstar, pappershållare osv där nu. Jag är nöjd! Tror det var sista lådan i köket, känns himla bra! Nu är det mest skrivbordslådor kvar o innan det blir målat där uppe så kommer inte dem bli uppackade. Känns som sista delarna i att få ordning i huset hänger på rummet där uppe. Jag ska se till att vi får färdigt i helgen, tror inget speciellt är inplanerat då. Iaf bör det ju bara ta nån timma o måla klart o det ska vi väl kunna ordna, bara o skicka iväg Pelle o barnen en sväng så får jag det ordnat.

Jamie har hittat ett nytt lekrum, för det vi inrett som lekrum duger tydligen inte... Nej alla leksaker ska bäras till trappan?!
Tja han har lekt bra i lekrummet idag också förstås, jag fick lagat nästan hela middagen själv! Det tackar jag ikeas tågbanor för!

Så ja, än så länge har dagen varit bra!

Vi får se om jag behöver fara o hämta mormor imorgon eller om Mamma o Lasse bestämmer sig för o hälsa på o isf plockar med sig mormor. Pratade med mormor förut idag o då sa hon att hon mådde så dåligt av värmen att hon kanske inte orkade komma men jag tror att det hinner rikta upp sig, den tryckande hettan har ju släppt iaf.
Appropå väder så hade vi ett sjukt regn i natt, jag vaknade av att det dånade som attan, trodde nästan att det var jordbävningen eller nåt. Men konstaterade att det var regn så vände mig om o somnade ifrån eländet. Ändå skönt för markerna att få lite regn. Tyckte grannarna också som tog första bästa tillfälle o började elda i sin trädgård idag... Lite duggregn o ett häftigt regn o sedan var det tydligen okej o elda? Tja jag vet inte hur sånt där funkar men kändes ju sådär... Precis brevid en åker o allt... hmm.. Och självklart blåste det mot vårt hus så hela huset rökfylldes då dörrn stod öppen för hundens skull. Suck!

Nej nu får jag nog ta tag i Jamie, han har myror i byxorna och river ut ALLA sina leksaker över golven här i huset...

Inga kommentarer: