måndag, juli 06, 2009

today



Jahapp så var Pelle iväg, jag håller på att avsluta min första dag ensam med barnen och är slut. Fastän den inte var så mycket värre än det vanligtvis är i tid så har det varit rätt stressande. Alex var gnällig större delen av dagen o Jamie vill så gärna hjälpa till men jag hinner inte med honom o då slutar det med att jag får ännu mer o göra... Så idag har jag varit irriterad o stressad om vartannat, stackars mina söta barn!
Men förmiddagen var bra, träffade Becka på torp som planerat o vi kollade på olika klänningstyper osv. Det var lite kul för hon plockade bara på sig olika klänningar, letade inte efter snygga grejer utan tog bara för att vi skulle se modellerna men ändå så fastnade jag för en lila klänning och en mönstrad topp. Ingen av dessa hade jag provat om jag hade varit ute efter kläder så var lite skoj med något annorlunda!
Sen kollade vi på skor till bröllopet o jag hittade faktiskt ett par. Egentligen borde dem väl vara vita men det blev ett par svarta. Vi hade tänkt att man kunde linda dem med vita siden band på bröllopet. Jag testade även lite underkläder men hittade inget som passade, får bli en tur till sen. Behöver ju ändå köpa kläder till barnen, vet fortfarande inte vad dem ska ha på sig, någon som har nåt förslag? Lutar väl åt svarta byxor, vit skjorta o lila slips alternativt lila skjorta. Men man ska ju hitta det också...
Var iaf väldigt trevligt o träffa Becka idag, det var evigheter sen, hopplösa vi är, bor ändå så nära varandra... men ska bara bli bättre nu! Säger man alltid... haha!

Sen åkte jag direkt o plockade upp Jamie på dagis o stressade hem för o hinna äta innan jag skulle träffa Emma i Brastad, men så ringde Emma mitt i stressen o berättade att hon hade så ont i huvudet att hon inte orkade. Vilket iofs var lika bra för jag var också slut men då hade jag stressat o lagat maten i onödan, amten som i slutändan hamnade i Nalles skål. För jag åt bara lie o Jamie vägrade äta alls... Men Jamie har lekt mkt själv idag o varit duktig för det mesta!

Morgondagen blev uppbokade iaf, jag klagar inte, men är lite stressande o vara upplanerad hela dagarna. Men imorn är förmiddagen fri, frampå eftermiddagen kommer den ny bekantskapen Caroline på besök, tja om hon inte glömmer det igen ;)
Sen så lutade det åt att min pappa kommer hit efterjobbet, dvs han dyker upp vid sex-tiden eller så. Vi får se om han har tanten eller hunden med sig eller både ock. Personligen röstar jag för vovven Wille! oväntat? hehe... han ska få ta med sig en borrmaskin o få fixa lite småpill, sätta upp listen i köket, hjälpa mig o montera skjutdörrarna och kanske sätta upp några krokar i kök o badrum!

Just det, köpte en sandlåda idag, en plastbytta i form av en bil, med lock och tillhörande ratt :) Nu måste jag bara fixa sand också, var man nu hittar sådant?! En kupp ner till stranden på natten? haha nee får väl leta upp ett sandtag eller nåt!

Inga kommentarer: