lördag, juli 25, 2009

Senaste nytt.

Lördag, dagen för hemresa. Jag älskar o vara här uppe men det ska bli gott o komma hem till sitt eget. Våran säng! Jag har redan hunnit packa ihop oss uppe i lekstugan där jag, Pelle o Alex har sovit. Nu ska bara våra grejer i sjöstugan samlas ihop, ja dem är hyfsat utspridda :P

I onsdags gjorde vi inte så mkt, Jag o Jamie var iväg o handlade lite mat men större delen av dagen tog vi det lugnt. Jag sov bort lite huvudvärk mitt på dagen också.
I torsdags åt vi lunch med Pelles morföräldrar o sedan åkte jag o Anna till Farsta centrum o shoppade. Vi skulle ha klänning åt henne för bröllopet och det blev det. Även jag shoppade, fastän jag inte borde... Blev ett par badshorts som jag kan ha i Italien o sen en kjol o ett linne. Man kan inte låta bli det när kommentaren när jag provar är att jag ser mager ut :D
Igår var vi i våran lilla familj iväg o köpte en ny bilstol. Blev en ny till Jamie eftersom han nästan är för lång för sin. Så Alex tar över Jamies eftersom han växer ur sitt babyskydd. Dyrt vart det men nu behöver vi inte tänka på det på ca 2 år iaf.
Sen så kom Anders o Tanja ut och grillade med oss. Det var trevligt men jobbigt o behöva prata på min knackliga engelska igen... Kan inte folk skaffa sig svenska partners så jag slipper snacka utländska :P Haha nej men det är väl roligt, tänk inte på mig vettja :D (utan nån rasistisk mening, bara skämt)

Inga kommentarer: