tisdag, juli 07, 2009

Arrrh...!

Nu är jag här igen, blir ju endel tid över när man är ensam med barnen, sitter och lägger Jamie nu. Ja det är väldigt sent att lägga en 2½åring halv elva, men hans kära morfar har varit här så det har inte funnits en chans att jag skulle kunna lägga honom innan han åkt. O har suttit här en stund nu...
Har varit en trevlig eftermiddag och kväll!
Pappa har hjälpt oss o satt upp våran hänglist ovan diskbänken, så nu har vi krokar o grejer till stekspadarna osv :) Blev bra!

Morgondagens planer blev inställda, well jag borde inte vara förvånad o det är jag nog inte heller men besviken är jag. O denna gången verkar det inte vara mkt o göra åt, men det är så satans typiskt! Jag som var inställd på o få sällskap på ett mer avslappnat vis än att träffa bekanta bara nån timma som det blivit den sista tiden. Men vad gör man?! Kanske ska ge mig på o måla i dator/poker-rummet när Jamie är på dagis då. Sen kommer ju klockan vara halvfyra när vi är hemma alla 3 igen o då ska det väl gå o hitta på nåt spännande i trädgården eller vad som... Så tiden går, för är satans tråkigt o synd om Jamie att bara häcka här... Kanske ska ta o ringa mormor imorn förmiddag o se om hon vill komma en dag tidigare. Vem vet, konstigare saker har ju hänt :) Annars kanske mamma o Lasse vill komma på besök, men dem är säker upptagna, det är dem ju alltid.

Nåja, nu sover barnen o jag borde också tänka på o koja.
Bjuder på 2 bilder från stranden, ses!



Inga kommentarer: