lördag, juli 25, 2009

Värdelös dag

Life sucks!
Ja i varje fall så känns det som så idag.
Det började redan igårkväll med att jag mådde himla dåligt när vi skulle sova, trodde det var tröttheten som orsakade det men så var det nog tyvärr inte. Idag på morgonen kände jag mig hyfsad men snart kom mattheten o illamåendet... Stackars Pelle fick köra hela vägen hem också, visst han är van men jag hade gärna velat köra en bit av vägen. Men jag har suttit i mitt töcken o lyssnat på ljudboken vi lyssnar på just nu, ömsom svettandes o ömsom fryst. När vi skulle äta så fick jag i mig hälften, var hungrig men mådde kasst så fort jag började tugga.
Och när vi kom hem så ligger det ett brev från inkasso. Så jävla dumt! Betalade räkningarna från pelles bankkonto och jag har online fakturor som gå in på mitt. Min dosa var borta så har skaffat en ny nu i sthlm. Hade fått en påminnelse men eftersom jag inte kunnat komma åt själva fakturan så har den inte blivit betald. Glömde ringa dem o säga som det var... SUCK! Får ringa dem på måndag men fan också. Så himla onödigt, handlade om typ 100kr också.
Så ja allt känns för jävligt just nu!
Pelle är på kontoret men jag har fått Alex i säng iaf, Jamie leker runt o härjar, jag orkar helt enkelt inte ta tag i hans nattning. Men Pelle kommer hur som helst snart.

Inga kommentarer: