måndag, augusti 03, 2009

tjejhelg!

Helgen rusade förbi, blev e riktigt tjejhelg för mig!
Vart ingen segling i fredags pga storm... jag tyckte nog ddet var rätt skönt men Pelle blev hemskt besviken. Mamma o Lasse som hade sovit över från torsdagen hjälpte oss ändå med barnen och vi fick båda sovmorgon. Sen åkte vi allesammans till Torp där dem bjöd på lunch o sen köpte vi våra morgongåvor. Mamma o Lasse dem hjältarna hittade varmvattensberedare på bauhaus för samma precis som dem begagnade vi kikat på. Så det blev en sådan inköpt också! Nu ska den bara kopplas in också... :P
Sen så åkte jag hem till Becka för o prova klänningen o ha tjejkväll med fotbad och nagellack o sånt som inte riktigt ligger i min natur. Vi hann inte riktigt med det, blev provning av klänning och en sväng till affären osv sen vart det middag o så var klockan så mkt att jag däckade...
Lördagen blev den där Lördagen då tjejerna kidnappade mig. Var ju inte så oväntat men iaf :) Satt utanför sjukhuset, då Becka var hos akuttandvvården med en ond tand, då jag såg dem komma åkande i bilen. Sen försökte dem desperat lura mig men lyckades inte så bra. Vi mötte dem o då dem såg oss (jag o Beckas mamma) så kastade dem sig in i en buske o försökte gömma sig... lagom diskret o väldigt skrattretande då jag redan visste vad som komma skulle.... :)
Det var Anna, Carro, Vicky och Emma som kom. Blev en bandroller eller vad det heter o ha över mig där det stod "blivande brud" och sedan en slöja på diadem, mkt tjusigt...

Först blev det picknick i en park i Uddevalla, jättemysigt, bara lite jobbigt o gå genom Uddevalla enl min åsikt... men jag är ju lite känslig. Sen så åkte vi till Ljungskile där tjejerna skulle ha glass, jag avstod då jag fortfarande mår illa...
Efter det for vi vidare till stenungsund då Emma skulle släppas av eftersom hon o bror min skulle på fest. Vi åkte ner till torget där tydligen Rosa skulle plockas upp :) Färden bar av mot Göteborg och vad som snart visade sig vara Laser game! Superskoj! Inte för att jag vann nån gång utan kom stadigt näst sist :P Vicky o Anna var bäst på det. Efter den roliga leken duschade vi o åkte tillbaka till stenungsund där middag hemma hos Anna väntade. Marri och Sandra anslöt sig till sällskapet och vi hade en väldigt trevlig kväll med middag och Singstar! En bra möhippa fast jag kunde ju inte slappna av på hela dagen så njöt ju aldrig fullt ut tyvärr. Men kul hade jag! Tack mina älskade vänner för att ni lyssnade på mina önskemål, inte alla vänner som gör det! Och till er som inte kunde vara med, speciellt Maja och Andrea som ändå bidrog, jättetack och vi ses ju på bröllopet!
Igår vaknade jag klockan ett!! Det var verkligen längesen jag sov så länge! Vaknade till vid halv nio och tänkte att jag kan ju unna mig o sova lite till... nästa gång vaknade jag ett o hade ändå svårt o vakna till liv... och nej inte var jag bakis heller, bara sååå seg!
Fick skjuts av Anna o Marcus till Becka i Uddevalla då det blev provning av klänning osv igen. Visar sig att dem får ta in min klänning några cm för att jag blivit smalare?! Tja okej så länge det är på det hållet men jag vart förvånad!
Pelle o pojkarna kom också då det behövde testast flugor på pojkarna som dem också syr. Sen åkte vi hem, har saknat mina pojkar o dem mig ännu mer tror jag :D

Idag ska jag till Becka igen, tror det skulle bli slutprovningen!

Imorgon och onsdag har jag inget inplanerat men blir väl lite småpill inför bröllopet. Finns ju mkt o greja med här hemma i huset om inte annat. Vi ska ju ha massor av gäster så städa grundligt och ställa i ordning endel vore på sin plats.
På onsdagkväll kommer svärföräldrarna så på Torsdag kommer dem ta ungarna så vi kan fokucera på bröllopet. Vid tre-tiden tar jag bilen och kör till gbg. För vid fem kommer Sandra och Emma som måste hämtas!! Det längtar jag massvis efter! O sen så ska vi även plocka uppp Maja och Johannes på centralen för att sedan köra hem till Lysekil. Då blir det färjan så Sandra får sig ett äventyr ;)
På fredag får vi lokalen så då ska det dukas, antar att vi kommer behöva handla all mat på torsdag eller fredag också.
Lördag är den stora dagen! Då blir det iväg till Uddevalla på morgonen för o göra i ordning håret, sminka mig och klä på klänningen! Sen blir det fotografering i Ålevik o sen gifter vi oss! Sen är det fest!!!
Wow tiden är här, superhäftigt! Jag ska bli en fru, så gammal är jag nu :P Min älskade Pelle blir äntligen min i alla bemärkelser!

1 kommentar:

Leijona sa...

Vad roligt att du hade skoj! :) Nu är det inte långt kvar! :D