måndag, november 16, 2015

tillfreds

Från att vara så sjukt uttråkad förut till å va positiv och energisk just nu... men det blev en bra eftermiddag och kväll här hos oss! För det första tog Mollie sin nya cykel idag när vi hämtade killarna som jag skrev innan så jag valde att lämna Lucy hemma och Mollie och jag fick en så bra promenad till skolan. Det är tredje gången hon cyklar på denna cykel och första gången fick hon inte ihop det alls och blev skitsur och vägrade använda den mer... Men så plockade vi med den till parken igår och även fast vi mest fick putta henne så började hon ändå fatta det här med tramporna då. Hon har tidigare bara haft balans cykel eller springcykel som det kan kallas så det förvånade mig hur svårt hon har för att hålla balansen nu, men tror det är för att hon inte kan slänga iväg benen och balanser med dem som hon gjort innan utan måste använda hela kroppen. Hur som helst så knäckte hon koden för trampandet idag, det blev några vurpor på vägen till skolan och hon blev lite rädd, men sen när killarna var med så var hon ju tvungen att visa dem att hon kunde och visst gick det galant då!! Några vurpor blev det men hon skakade av sig det och kämpade på, och som ni hör så har hon en väldigt stolt mamma nu!!! Ska väl kanske tillägga att hon har stödhjul på nu, men i högsta läget så när hon väl kör på så kan hon ändå tack var balanscykeln! När hon anpassat sig mer till trampor och framförallt får igång cykeln från stillastående lite lättare så blir det nog till att öva utan stödhjul!

Och när vi kom hem och alla var glada så ringde min telefon, det visade sig vara från en annan hemtjänst närmare Woking som hade hittat mitt CV på en sida jag laddat upp det och vips så hade jag en intervju på torsdag! Utan att ens ha sökt jobbet så har jag nu möjlighet att få fast halvtidstjänst där. Ja jag vet att jag typ redan har ett jobb, med inget är påskrivet och verkar detta lika bra så hoppar jag nog på där ist för det är bara hälften så långt bort. Nå vi får se hur det går!

Och utöver detta så gjorde jag en väldigt god pytt i panna till middag, snackade en timma med pappa på skype och sedan ett bra tag till med mamma! Och det var så himla skönt, det piggade upp mig! Min mormor är sjuk och ligger på sjukhus och jag har varit så himla orolig, det har varit flera turer men nu verkar det ordna sig och det var inte så allvarligt som vi först trodde så det var väldigt skönt att höra allt ordentligt från mamma! Så jag känner mig tillfreds ikväll!


Inga kommentarer: