lördag, november 14, 2015

Rumsbyte

Efter en vecka av stress, bortglömda saker och olika tider att passa så har vi haft en soft Lördag, me like. Normalt sätt är jag rastlös på helgerna men idag har ett lugnt tempo funkat bra, speciellt då vi fått saker gjorda trots lugnt tempo.

Vi var och handlade idag och köpte med oss lite färdigmat från affären, det behövdes bara värmas upp sen så det kändes som riktig hämtmat, men blev såklart mycket billigare! Vi gjorde egen version av tapas med grillad kyckling, grillad korv, vårrullar, nybakat bröd och nån brittisk variant på piroger, och det var så himla gott! Som grädden på moset så hade vi även köpt så vi kunde äta marängsviss till efterrätt, kändes nästan som att någon fyllde år :)
Och nu är kylskåpet fullt med godsaker igen, kassörskorna på Morrisons hatar nog oss, dem har fått lunchkuponger på Pelles jobb och dem är alla i låga valörer (50 pence,1 pund och 2 pund) och dem måste skannas in en och en... Eftersom Pelle alltid har rester med sig som lunch så använder vi dem när vi handlar och idag fick kassörskan skanna in kuponger till ett värde av 80pund... Åh så glad han va ;) Men väldigt bra för oss, en vanlig arbetsmånad (dvs utan semester osv) så kan vi handla nästan 2 veckohandlingar med dessa kuponger! Enda nackdelen är att vi måste åka till affären ist för att beställa mat online vilket vi annars gör.

Förutom handling idag så har jag och barnen gjort ett rumsbyte, dvs Alex och Jamie bytte rum. Det var på tiden! Alex rum var så litet och då han älskar lego så låg det legobitar över hela jäkla rummet så man inte kunde gå in där... Och Jamies stora rum var helt outnyttjat då han bara satt vid skrivbordet eller i sin säng och pysslade... Jag tyckte redan när vi flyttade in att Alex borde ha det stora rummet och Jamie det lilla, men Alex vägrade så jag blev rätt förvånad idag när han sa ja :) Vi började rätt sent så det är en del kvar att göra, men alla möbler har hamnat i rätt rum nu iaf! Ska ta bilder imorgon när (om) allt är klart. Tror detta kommer bli superbra!bild från i torsdags

Inga kommentarer: