måndag, november 16, 2015

Bored.com

Jag är sjukt uttråkad idag, sitter o planerar inför jul med klappar osv, man vill ju hitta dem perfekta sakerna. Sen så är mina barn lovade presentkalendrar, Mollies är fixad och hälften av presenterna ungefär i killarnas är klara, så funderar och skriver listor så jag vet vad jag behöver köpa. Jag är lite hysterisk med detta och jag har hållit på med detta sen i September, iaf att planera... Pelle är nog rätt trött på mig men han slipper göra det och det blir betydligt billigare på detta sätt då jag letar billigast möjliga hela tiden så han får inte lov att klaga :)
Jag har dessutom inte Artemis denna veckan så ingen underhållning på morgonen och inte kommer jag se Thomi så mycket heller då hon har sin mamma och moster på besök... Då blir det mycket städande och slösurfande på Amazon och ebay... Jag borde typ börja träna och komma i form, jag vet ju att jag är alldeles för stor just nu, men det är så svårt att hitta motivationen... Någon som sett till den och kan tala om var den finns? Men promenerar ju mycket med hunden iaf, det är ju någon form av rörelse iaf :) Synd att min kropp är som en gammal tants med krämpor överallt annars hade det varit så lätt att börja springa med Lucy när man ändå var ute... Fast who am I kidding?! Det hade nog aldrig skett ändå :P Finns det något tråkigare än o jogga? Det skulle vara att stryka kläder kanske...

En bra sak är iaf att det som oroade mig inte var så farligt som jag först hade trott, förhoppningsvis löser sig allt där! Håller alla tummar för det iaf.

Nej nu ska jag fixa lite lunch och sedan blir det promenad mot skolan, Mollie vill köra på sin nya cykel som hon även provad igår så eventuellt får Lucy stanna hemma idag, kan inte ha koll på dem båda i denna kombination riktigt än. Tur vi tog en längre promenad med Lucy förut.

Promenad tidigare med mina damer

Vem vill egentligen sitta själv på toaletten? Öppen dörr och sällskap är väl mycket roligare?

Inga kommentarer: