torsdag, november 19, 2015

Jobb och sjukvård

Idag lämnade jag Mollie hos Thomi och åkte till Bagshot på intervju, det var ett ålderdomshem som sökte personal och ringde upp mig i måndags då dem sett mitt CV. Hemmet i sig var superfint och kändes mer som ett lyxigt hotell eller något slags resort på en skidort, med vita dukar och silverbestick i matsalen, stora härliga allmänna rum med bekväma och hemtrevliga möbler. Dem boendes rum såg ut som ett lyxigt hotellrum så ja, jag skulle absolut kunna checka in en äldre släkting där. Men jag tror inte mannen som intervjuade mig va så imponerad av mig och han kändes lite nedlåtande, plus att man arbetade skift där och var tvungen att jobba alla tre passen ibland vilket inte skulle funka så bra för oss, fritids och extra tid på dagis skulle kosta oss mer än eftermiddagspassen skulle ge mig... Och eftersom jag redan har ett jobberbjudande där dem är extremt flexibla med tiderna, erbjuder bättre lön och kommer ge mig 3 dagars utbildning så jag vet hur jag ska hantera allt så har jag beslutat mig för att det är det jobbet jag vill ha iaf. Att det är lite längre att pendla spelar inte så stor roll på det stora hela! Så i Januari börjar jag jobba på ett företag som heter Home instead som har kontor i Maidenhead som ligger ca 40min härifrån, dock kommer dem försöka ge mig boende närmare Woking. Woho!

Förutom jobbintervju så har jag dessutom varit på ultraljud på mitt hjärta idag, men dem har inte samma upplägg som i Sverige så jag får vänta en hel månad innan jag faktiskt får träffa en läkare. Men frågade han som gjorde ultraljudet och han sa att det han kunde se såg okej ut men att han inte kunde komma åt (pga stora bröst) och se ordentligt så jag kommer nog få göra en magnetröntgen för det snart också. Ska göra en MR med mitt knä på onsdag och vanligt röntgen för mina händer på tisdag... Man kan inte komma och säga att vi inte utnyttjar sjukvården här i England iaf ;)

Imorgon ska vi titta på Jamies klass assembly där dem ska spela upp nåt drama från The Tudors tid och sedan blir det centrum en vända för att köpa present till ett kalas i helgen och på eftermiddagen har jag och ungarna playdate med Nadine och hennes barn. Det gäller att hålla sig sysselsatt för annars börjar jag bara städa och tramsa mig ;)

På Lördag har jag lovat att ta Jamie till fotbollen då Pelle har AW och poker imorgon kväll, och sedan ska Alex på kalas och framåt kvällen så ska jag åka hem till Annika inne i London för tjejkväll! Wihoo! Det är mycket på gång här, and I like it!


Jamie som älskar att titta över min Axel när jag sitter vid datorn

Dagens Mollie, yey jag fick sätta upp hennes hår!

Lucy in action, gillar denna blurrig bild för den gör Lucy rättvis

Inga kommentarer: