söndag, november 29, 2015

adventspyssel och fotboll

Idag är den största händelsen som skett i vår familj Jamies fotbollsträning som Pelle körde honom till och vår middag som blev på McDonalds då både Pelle och jag var busy med att skriva och greja här hemma. Jag har fixat med killarnas presentkalendrar och hängt upp dem, började ställa fram adventsljusstakarna, blandat en pepparkaksdeg till imorgon och så skrivit så nu har vi bara 3 texter och korrekturläsning kvar till imorgon vilket vi gör i ett nafs, det känns skönt! Det är även skönt att ha jobbat lite mer extra det sista men jag märker hur huset förfaller när jag lägger fokus på något annat, ska bli intressant och se hur det blir när jag börjar jobba på riktigt, men då är jag iaf ledig när jag är hemma...

Imorgon ska jag hänga med Jamie på fotbollsmatch redan 9:30, det ska bli kul förutom den tidiga timmen en söndag och att det kommer vara kallt!
Sedan ska vi baka lussebullar och pepparkakor, koka lite glögg på glöggkryddor och saft och så har jag bjudit över grekerna på första adventsfika. Dock har jag glömt köpa ljus och det är en stor fail, kanske får det bli en snabb vända på stan imorgon också och fixa det.

Beslöt mig för vilken julklapp jag skulle köpa till Pelle och försökte köpa den men då stod det att dem inte längre erbjöd den varan så nu får jag tänka om igen... suck!

Killarnas presentkalendrar

Juleljus i vårt hus

Inga kommentarer: