fredag, november 27, 2015

skriva skriva

Ja här händer inget märkvärdigt, har spenderat hela dagen med att försöka skriva men har blivit avbruten av Mollie tusen gånger och sedan behövde ju hunden ut, Thomi behövde hjälp med en sak, pojkarna behövde hämtas, mat fixas, skjutsas till scouter osv... Men jag har fått skrivit det jag hade som mål för dagen och kan jag skriva lika mycket imorgon och ett par artiklar på Lördag så är jag klar sen. För vår deadline är förlängd över helgen tack och lov! Men förhoppningen är att inte behöva sitta hela helgen utan att kunna ha helg med familj, men dock kommer Pelle nog behöva skriva lite i helgen då även han blev engagerad i detta projekt. Men det ger trevliga pengar som borde täcka våra julklappar bara vi får betalt för det relativt snabbt.

Min magnetröntgen gick dock inte som tänkt då det plötsligt var ett problem att jag var hjärtopererad och även fast jag försäkrade att jag hade gjort detta flera gånger så vågade dem inte göra den på mig utan ok från hjärtläkaren som han såklart inte fick tag på just då... Så jag fick åka hem utan MR, men dem ringde senare under dagen då dem fått ok från läkaren så jag ska tillbaka i nästa vecka, på söndagen faktiskt, lite lustigt att dem har tidsbokningar även på helgen här. Något irriterande att gå upp i ottan och stressa i morgontrafiken bara för att allt ska bli inställt...

Imorgon förutom att skriva så ska jag försöka få iväg mina killar till en frisör, Jamie vill klippa av sitt långa hår och Alex vill inte alls klippa sitt men något måste göras åt hans hår vare sig han vill det eller ej... Och sen så får vi matleverans där på eftermiddagen också och så ska jag fixa lite fredagsmys.

Och vår helg förutom skrivandet går ut på ungefär det de gör för alla andra denna helg, nämligen adventspynta och adventsbaka. Och så blir det fotboll förstås, varje helg är full av fotbollsträningar och fotbollsmatcher... men Jamie är nöjd så då är jag också nöjd :) Det är rätt fullt av fritidsaktiviteter nu och jag är rätt tacksam över att Mollie inte börjat på något ännu! Och alla aktiviteter och skolan älskar charity, insamlingar, sälja saker och dela ut reklam, suck. Scout och fotbollsmorsa, javisst!

Nog gnällt för inatt, nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova en vända, vi hörs!


Från onsdagens playgroup

Kul text på killarnas skolgård, är tydligen en lek.

Mojmoj roade sig med att pärla när jag skrev förut idag.

Inga kommentarer: