torsdag, juni 13, 2013

tandläkaren

Ok två tredjedelar av jobbiga tandläkarbesök är avklarade, gick ju jättebra första besöket så jag borde inte ha varit så nervös idag men när jag satt i väntrummet så var jag så spänd att det bitvis svartnade för ögonen, tur man typ ligger inne hos tandläkaren :) Dock gick det ju bra idag också, även fast han inledde med o berätta att bedövningssprutorna gör ondare i nedre käken, inte riktigt rätt person att säga det till. MEN jag tog mig igenom det också och det gick verkligen snabbt! om två veckor har jag mitt sista besök för denna gången för att laga sista tanden. Han röntgade och kollade mer noggrant denna gången nämligen, känns skönt att det inte var mer än så som behövde fixas.

Mollie fick vara med min vän Kamila, första gången jag lämnar bort henne till någon som inte pratar svenska, men det gick hur bra som helst och Kamila erbjöd sig att ta henne vid nästa besök också :)

Just nu sitter jag och nattar Mollie för hennes förmiddagslur, Pelle satt med henne igårkväll och det gick mycket snabbare än det gjort för mig när han varit borta så jag ger det en chans även fast jag inte gillar tanken på att hon vänjer sig vid att vi måste vara i rummet hos henne...

Imorgon har barnen studiedag så vi har bestämt med Kamila och hennes pojkar att gå till stranden på förmiddagen och sedan vet jag inte vad som händer.
Och på Lördag ska vi till Fuengirola för att träffa Camilla, Rickard och barnen som är nere på semester. Ska bli supertrevligt och våra grabbar ser fram emot det enormt :)

Idag frösöker jag ta bilder igen, vet inte riktigt vad som hänt.. tappade helt fotognistan där en stund...

Inga kommentarer: