torsdag, juni 20, 2013

Sports day

Är det verkligen fredag imorgon? Var det inte precis helg? MIn veckovildhet kan bero på att vi har haft en kortvecka med tanke på bank holiday i måndags. Nå hur som helst, denna dagen har liksom sprungit ifrån oss. Först hade Jamie och hela skolan förutom nursery sportsday i Victoria stadium, så det har vi varit och kollat på. Mollie var väl lagom road men dem var himla duktiga och det är roligt att dem gör sådana grejer med barnen. Dem tågade in klassvis som om det var OS eller något och längstr fram gick year 3 med en banner med skolans namn :) När hela alltet var slut fick alla medaljer, något som Jamie varit väldigt stolt över och burit hela dagen!
Efter sportdagen fick barnen gå hem så jag och Jamie o Mollie gick o lämnade en sak till Pelle och sen hämtade vi Alex. Då blev det lite ärenden på stan och sedan glass, mums för mjukglass!
Sen var det dag att åka till Malaga för att leka taxi och hämta Johannes o Micke som ska vara här en vecka. Dem ska inte bo hemma hos oss men dem behövde hit från flygplatsen och betalade bensin så jag ställde upp. Barnen var sjukt duktiga, inget gnäll eller bråk! När vi kom hem åkte vi till McDonalds och åt middag och gick sedan en vända till lekparken bakom Morrisons. När klockan blev åtta packade vi in oss i bilen igen och åkte hemåt efter en liten omväg runt en bekant där vi plockade upp ett leksakskök med massa tillbehör för ca 80kr! Inte det lättaste att få Alex i säng sen kan jag säga men vid nio låg samtliga barn i säng!
Pelle är ute på roligheter så jag har spenderat resten av kvällen med att städa upp kaoset med disk och tvätt och matrester på bord och golv. Ett evighetsjobb... Men om man inte gjorde det skulle vi få leva som en barndomskompis till mig gjorde, med så mycket smuts på golvet att dem la tidningspapper över det för att man skulle kunna gå... vidrigt!

Imorgon firar vi Midsommar med en tur till Ikea efter att vi besökt Alex sportsday på skolan!





Inga kommentarer: