fredag, juni 07, 2013

Jobbiga saker och fredagsfika

Imorse kände jag mig väldigt nöjd med mig själv, jag kom nämligen ihåg både hyreskontrakt och Jamies trasiga sandaler. Jo jag har varit så glömsk på sistone att jag blir nöjd över något så litet, men det betydde också att jag kunde få klarat av 2 av dem 5 jobbiga sakerna som stod på min lista. Nämligen ändra adress på skolkontoret så Alex hamnar på rätt skola, vilket gick enkelt och smidigt idag! Och så fick jag bytt Jamies sandaler som ramlat isär efter bara 5-6 gångers användande. Hade inget kvitto men det var bara till att plocka på sig ett par nya sandaler, eloge åt BHS för det, trodde definitivt att dem skulle bråka. Nu återstår 3 grejer på jobbiga listan, det viktigaste är att få ändrat våra ID-kort så dem finns på rätt adress, dock kan jag inte gå och göra det själv eftersom jag inte arbetar. Jodå här är Pelle min förmyndare eftersom jag är hemmafru och mammaledig, jo jag tackar ;) Sen behöver jag klara av mina tandläkarbesök, kan jag dock inte heller få gjort förrän Pelle är hemma och kan ta barnen och så sista saken på listan skulle jag kunna göra men det är något som tar emot. Skitbarnsligt för det enda jag behöver göra är att gå ner till kyrkan som ligger bredvid vårt hus och fråga om dem tar emot kläder och leksaker till välgörenhet...  meeeen får samla på mig lite ryggrad och göra det nästa vecka ;) Intresseklubben antecknar? jojo så kan det vara!

Idag har det varit fredag vilket har betytt att jag och Alex har bakat en kladdkaka att gotta oss med. Vi bjöd med Kamila, Karim och Akim hem från skolan och fikade upp kladdkakan och lekte ihop. Tack och lov att man inte har 4 pojkar i åldern 4,5,6 och 7år själv för då hade man behövt 10 par ögon och 10 par händer! Men barnen hade roligt och det är alltid trevligt att umgås med Kamila. Dock har jag fått känslan av att jag kanske varit för på, men sen idag föreslog hon marknaden igen på onsdag (vi va där i onsdags) och att vi ska umgås på fredag allihop då barnen har studiedag i skolan så hon kanske gillar det lika mycket som jag iaf :) Jag är bara så himla glad över att ha hittat någon att umgås med som har barn i samma ålder som mina killar och där kemin mellan alla stämmer!

Anyways, helgen ligger framför oss och dem ända riktiga planerna vi har är att åka och handla imorgon, längre har vi inte kommit. Blir säkert lekparkshäng och kanske till och med strandhäng. Dock har det regnat idag och det står på min app att vi kan förvänta oss regn även imorgon så vi får väl se...
Aping about finns alltid som ett alternativ också, eller så fikar vi borta vid carrefour där vi var förra helgen, den restaurangen hade nämligen ett litet lekland :)

Nu ska jag gotta mig lite framför top gear och sen borde jag väl sova så jag orkar med huliganerna själv i några fler dagar, vi ses!


Mollie spelar på plattan

Mamma, pappa, barn?

Smileyface Alex

Aaah, goding!

Im gonna eat ya!

Vissa likheter kan till och med jag se på denna bild ;)

utsikten från vårt köksfönster, not so bad!

Inga kommentarer: