måndag, juni 24, 2013

Midsommarhelgen

Hej där, vi har haft en fullspäckad helg och jag har inte suttit vid datorn sen i fredags morse när jag gick upp med Mollie men bra har vi haft det.
Shopping på Ikea på fredagen där det bla blev en liten hylla, ett lite bord, en skrivbordshutch och massa småprylar som är bra och ha. Efter Ikea svängde vi in i fuengirola och träffade Camilla, Rickard, Emilia och Nova för lek, prat och fika. Sen var klockan plötsligt tio och vi behövde åka hem.
Lördag förmiddag bestod av städ och shopping och framåt tre kom Camilla och Rickard och barnen hem till oss. Det blev en sen lunch och sedan promenad över till La Linea för att gå på en dag sen midsommarfest. Dock var festen inte så barnanpassad så efter ett par timmar blev det parken för mig och Camilla och alla barn innan vi gick hem och nattade alla barn och spenderade sena kvällen med skitsnack,vin och jordgubbar. Väldigt trevligt!
Igår var planen att vi skulle visa dem the rock men pga hårda vindar så gick inte cable caren så vi hamnade i Alameda garden ett par timmar innan vi åt lunch i queens way quay varifrån vi sedan gick vidare mot caesmates för efterrätt och sedan hemåt.
När vi gick från Alameda garden höll Jamie på att bli överkörd, på ett övervakat övergångsställe när VI hade GRÖNT! Jävla idiot, kommer i en jävla fart, det slår om till rött långt innan han är framme men han bromsar inte. Jamie tittar sig inte för utan ser att det är grönt o går rakt över vägen. Bilen bromsar som tur är med skrikande bromsar och Jamie springer över vägen. Vi höll alla på att få en hjärtattack och blev nog rätt chockade. Jamie började ju gråta för han blev rädd och för att vi alla skrek på honom, men det var ju av rädsla. Vi förklarade för honom och Emilia som också blev rädd, hur viktigt det är att se sig för innan man går över vägen även om det är grönt för det finns idioter i bilar som skiter i grönt eller rött... Herregud vilken chock, tänk om han inte bromsat, nej vill inte tänka så... HUH! Älskade barn!
Men förutom detta en mycket bra helg! Bilder får komma i ett senare inlägg.

Inga kommentarer: